طرز تهیه خیارشور خانگی

در این پست از مطالب اشپزی طرز تهیه خیارشور خانگی خیلی خوشمزه رو برای شما عزیزان آماده کردیم تا بتونید خیارشور ترد و خوشمزه ای رو درست کرده و 

ازش لذت ببرید، اشخاصی که از این دستور جهت درست کردن خیارشور استفاده می کنند حتما نتیجه رو در قسمت نظرات همین مطلب قرار بدید، خوشحال میشیم اگه اینکارو 

کنید.


مواد لازم برای درست کردن خیارشور خانگی 

خیار قلمی              2 کیلو

نمک                      1 لیوان

برگ کرفس              200 گرم

شوید                     200 گرم

فلفل سبز تند          5 عدد

ترخون                    300 گرم

سیر                      1 بوته

تخم گشنیز             1 قاشق چایخوری

آب و سرکه             مقدار لازم


طرز تهیه خیارشور خوشمزه در خانه

خیارها و سبزی ها را با آب سرد بشوئید و خوب خشک کنید تا کپک نزنند.

در ظرفی آب ، سرکه و نمک را به جوش اورید ( مقدار سرکه نصف آب است ) سپس از روی حرارت برداشته و بگذارید خنک شود.

درون شیشه ای تمیز مخلوطی از برگ کرفس خرد شده ، شوید ، فلفل سبز ، سیر ، تخم گشنیز و ترخون بهمراه خیارها بریزید سپس محلول اب و سرکه را روی مواد بریزید تا کاملا

 سطح خیارها با ان پوشیده شود سپس در شیشه را محکم ببندید و در دمای محیط به مدت 1 هفته قرار دهید ، پس از این مدت خیارشور های اماده شده را درون یخچال بگذارید.


برای اینکه رنگ خیارشور تغییر نکند و سبز بماند در این یک هفته ان را در محیطی که سایه دارد قرار دهید و برعکس برای روشن شدن رنگ خیارشور ان را در نزدیکی پنجره یا 

محیطی که نور خورشید میتابد قرار دهید.


نکته

1-دمای آب و سرکه ای که روی خیارشور میریزید بسیار مهم است ، این آب باید گرم باشد یعنی وقتی انگشت خود را درون اب نمک میزنید گرمای ان را احساس کنید ؛

 بهتر است از سنگ نمک بجای نمک معمولی استفاده کنید.


2-مقدار نمک بستگی به خودتان دارد اما به طور معمول برای هر 15 لیوان آب 1 لیوان نمک مناسب میباشد ، برای ترد شدن خیارشور میتوانید از تکه کوچکی زاج سفید درون 

خیارشور استفاده کنید.


منبع : مدل 24