طرز تهیه سالاد سزار

سالاد سزار یکی از سالادهای معروف و بسیار خوشمزه ایتالیایی است که مثل دیگر غذاهای ایتالیایی ( پاستا و پیتزا ) تقریبا در کل جهان شناخته شده است. این سالاد با مواد مختلفی تهیه می شود ، که شما هم می توانید به سلیقه خود برخی مواد را حذف و با مواد دیگری جایگزین کنید.

 

سالاد سزار

طرز تهیه سالاد سزار

سالاد سزار هم از سالاد های مقوی و خوشمزه ای است که یک وعده غذایی کامل به حساب می آید. اما سالاد سزار چیست؟ این سالاد از انواع غذاهای بین‌المللی است که به واسطه‌ی نزدیکی به ذائقه‌ی ایرانی و سادگی تهیه، در سال‌های اخیر محبوبیت زیادی در سفره‌ی ایرانی ها پیدا کرده.

مواد اصلی این سالاد که فکر کنم همه در موردش توافق دارن کاهو، نان، سینه مرغ،پنیر پارمزان و سس سزار هست. نان سالاد سزار همون نان کروتان فرانسوی ها هست که قبلاً آموزش دادیم. با استفاده از نون تست میتونید خیلی راحت توی خونه تهیه ش کنید. البته دیدم که برندهایی مثل نان آوران به صورت آماده هم این نون های ترد رو میفروشن. ولی به نظرم زیاد نون های آماده بیش از حد تست شدن و کمی سفت هستن. پس اگه خودتون تهیه کنید بهتر هست.

مواد لازم برای سالاد سزار

در شیکفود همراه ما باشید

    • نان تست 4 عدد
    • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
    • سینه مرغ 2 عدد
    • رزماری 3 شاخه
    • کاهو 1 عدد
    • سیر 3 حبه
    • سرکه سفید 1 قاشق غذاخوری
    • آب لیموی تازه 1 قاشق غذاخوری
    • مایونز 5 قاشق غذاخوری
    • پنیر پارمزان 1/2 پیمانه
    • نمک و فلفل به مقدار کافی
    • سس خردل 1 قاشق چایخوری (اختیاری)

طرز تهیه

ابتدا فیله های مرغ را در قابلمه ای می گذاریم و تا چهار انگشت روی آنها آب می ریزیم سپس یک عدد پیاز متوسط را پوست می گیریم ، می شوییم و به صورت چهار قاچ خرد می کنیم و در قابلمه می ریزیم و کمی زرد چوبه نیز روی آن می پاشیم

(اضافه کردم پیاز و زردچوبه برای گرفتن بوی گوشت مرغ است)و روی حرارت متوسط اجازه می دهیم تا فیله ها بپزند.(شما می توانید مرغ را با تابه های رژیمی گریل کنید تا بپزد)پس از پخت فیله ها را روی تخته آشپزخانه مکعبی خرد می کنیم.

تا پخت کامل فیله ها سس سالاد را آماده می کنیم1 عدد از سیر ها را پوست می گیریم و می شوییم و با رنده ریز رنده می کنیم و داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و سس مایونز،سس خردل و 2 قاشق از پنیر پارمیزان را به آن می افزاییم

و لیمو را از وسط نصف می کنیم و آب آن را به مواد داخل تابه اضافه می کنیم و روی مواد سس نمک،فلفل سیاه می ریزیم و مواد را با قاشق یا هم زن خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شوند و فیله های خرد شده را اضافه می کنیم

و مجددا مواد رو زیر و رو می کنیم تا فیله ها کاملا با سس آغشته شوند ، پس از اینکه مواد کاملا به سس آغشته شدند کاسه سس را در یخچال قرار می دهیم. نان تست ها را روی تخته آشپزخانه با چاقو به صورت مربع های کوچک برش می زنیم.

روغن زیتون را داخل تابه ای می ریزیم و حرارت شعله را کم می کنیم تا روغن داغ شود.باقیمانده سیر را پوست می گیریم و رنده می کنیم ودر تابه می ریزیم و تفت می دهیم تا رنگ سیر طلایی شود و بعد تابه را از روی حرارت بر می داریم

و نان تست های برش زده را در تابه با سیر و روغن زیتون تفت می دهیم تا هم طعم دار شوند و هم کمی برشته شود و تغییر رنگ بدهد.کاهو ها را می شوییم و روی تخته به تکه های بزرگ خرد می کنیم(کاملا سلیقه ای است می توانید ریز خرد کنید)

ظرف مورد نظر تان را انتخاب می کنید و ابتدا کمی از کاهو های خرد شده را کف ظرف می ریزیم و کاسه سس را از یخچال بیرون می آوریم و باقی کاهو های خرد شده را داخل سس می ریزیم و با قاشق مخلوط می کنیم

و سس را روی کاهو های داخل ظرف سرو می ریزیم و نان تست های تفت داده را نیز روی سس می ریزیم و باقی پنیر پارمیزان را روی نان تست ها می ریزیم و پودر گردو را روی تمام سطح سالاد می پاشیم و از این ترکیب رنگی و طعم بی نظیر لذت ببرید

نکاتی در مورد سالاد سزار :

  1. برای تهیه سس سالاد سزار از سس هزار جزیره هم میتوانید استفاده کنید چون طعم خوبی دارد.
  2. شما میتوانید سیر تازه از جای پودر سیر و نان تست را جای نان سوخاری استفاده کنید.
  3.  خیار و هویج ترکیب رنگی سالاد سزار را تغییر میدهد و نباید از آنها استفاده کرد.
  4. روی نان های تست خردشده سس نزنید زیرا باعث نرم شدن  تکه های نان شده و تردی نان ازبین میرود.
  5. کاهو پیچ یا کاهوی رسمی مناسب ترین کاهو برای سالاد سزار است و باید انها را درشت تر خرد کنید.
  6. سالاد را با دست و به آرامی مخلوط کنید. و در آخر پنیر پارمسان رنده شده را رویش بریزید.
  7. با توجه به ذائقه خودتان میتوانیدافزودنی های مناسب را به آن اضافه کنید.

منبع: khoshtam.parsiblog.com