مواد لازم برای کرم کارامل

تخم مرغ = 5 عدد

شکر= 220 گرم 

شیر= نیم لیتر

وانیل = نصف قاشق مرباخوری


طرز تهیه کرم کارامل

در ابتدا بهتر است شربت کارامل را تهیه کنید.برای تهیه شربت آن ، هفتاد گرم شکر را با دو قاشق سوپ خوری آب در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا رنگ آن کم کم 

طلایی شود، پس از آنکه رنگ شربت طلایی شد، نصف لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه دهیدتا شربت به خوبی بجوشد; به حدی که ذرات شکرکاملا در شربت حل و 

غلیظ شود. سپس شربت رادر ظرف دیگری بریزید و جدار ظرف را نیز به شربت آغشته کنید. در این لحظه ، شربت شما آماده است .


پس از تهیه شربت کارامل ، شیر را با شکر باقی مانده روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد و پس از به جوش آمدن شیر، آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید تا سرد شود. 

سپس تخم مرغ ها و وانیل را خوب بهم بزنید و با شیر سرد شده مخلوط کنید و مواد را در ظرفی که به شربت کارامل آغشته کرده اید، بریزید و داخل فر که ازقبل با حرارت 350 

درجه گرم کرده اید، به مدت یک ساعت و نیم قرار دهید.

پس از گذشت این مدت ، چنگال را در کرم فرو کنید. اگر مواد به چنگال نچسبد، کارامل شما آماده است . سپس در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.


نکات تکمیلی در مورد کرم کارامل

کرم کارامل جزو دسر - کرم و موس میباشد 

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30 دقیقه 

و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30 دقیقه میباشد .

کرم کارامل را می توانید در وعده دسر - سرو کنید . 

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

منبع: پخش شتابان