طرز تهیه ساندویچ گوشت و قارچ

به دنبال یک ساندویچ خانگی خوشمزه و مقوی هستید؟ ساندویچ گوشت و قارچ بهترین انتخاب است! طرز تهیه این ساندویچ بسیار آسان بوده و البته نیازمند فر میباشد. 

در شیکفود همراه ما باشید

 

مواد لازم ساندویچ گوشت

 

نان باگت ۱ عدد

قارچ ورقه شده ۲۰۰ گرم

پیاز متوسط ۱ عدد

گوشت چرخکرده ۴۵۰ گرم

خردل زرد ۲ قاشق غذاخوری

آویشن ۱/۲ قاشق چایخوری

نمک وفلفل به مقدار کافی

روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

پنیر ورقه‌ای ۸ عدد

جعفری خرد شده ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه ساندویچ گوشت و قارچ

روغن زیتون را داخل تابه‌ای بریزید و آن را روی شعله متوسط داغ کنید. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و داخل روغن بریزید. حدود ۳ دقیقه پیاز را تفت بدهید. سپس قارچ ورقه شده را اضافه کنید و ۱۰ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه بدهید

نمک، فلفل و جعفری خرد شده را اضافه نمایید و خوب هم بزنید تا ادویه کاملاً با مواد مخلوط شود. ۲ دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید، سپس مخلوط قارچ را در ظرفی بریزید و کنار بگذارید

خردل را در تابه که هنوز داغ است بریزید و آن را در تابه پخش کنید. سپس گوشت چرخکرده را روی آن بریزید و به خوبی با خردل مخلوط کنید. آویشن را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید. ۵ دقیقه گوشت را بپزید تا قهوه‌ای رنگ شود. سپس گوشت را از روی حرارت بردارید و روغن اضافه آن را بگیرید

نان باگت را از وسط نصف کنید و خمیر داخل آن را خارج کنید تا به شکل دو کاسه دراز در بیاید. ترکیب گوشت را در یکی از نصف نان‌ها بریزید. سپس ۸ ورقه پنیر را روی گوشت قرار دهید. در آخر هم ترکیب قارچ را با قاشق روی پنیر بریزید. نصف نان باگت دیگر را روی قارچ بگذارید و ساندویچ را در فویل آلومینیومی بپیچید

حال ساندویچ را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه گرم شده است قرار دهید. بعد از خارج کردن از فر ۵ دقیقه صر کنید تا کمی خنک شود. ساندویچ گوشت و قارچ را از فویل خارج کنید و به شکل لایه لایه ببرید و سرو نمایید.

منبع: کوک