۵ مطلب در خرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

کیک پیتزا

مواد لازم :
آرد ۳ الی ۳/۵ لیوان
خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • دوشنبه ۲۶ خرداد ۹۹

    فالوده شیرازی ساده و خوشمزه خانگی

     طرز تهیه فالوده شیرازی خانگی به 2 روش مختلف :

    به جرات می توان گفت فالوده شیرازی یکی از محبوب ترین دسر های ایرانی می باشد که در سراسر دنیا نیز این فالوده را به این نام می شناسند.این دسر در فصل تابستان برای رفع عطش بسیار مناسب می باشد، پس با نمناک همراه باشید تا به 2 روش مختلف این دسر خوشمزه را آموزش دهیم.

    فالوده شیرازی

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • شنبه ۲۴ خرداد ۹۹

    طرز تهیه سس بشامل


    سس لازانیا که به آن بشامل هم گفته میشود نوعی سس فرانسوی سفید رنگ است که از آرد، کره و شیر تهیه میشود. تهیه این سس بسیار راحت است در حدود 10 دقیقه آماده میشود. تنها نکته در تهیه سس بشامل این است که آن را خوب هم بزنید تا گلوله های آرد در سس حل شوند. البته اگر موفق نشدید و گلوله های زیادی در سس باقی ماندند میتوانید آن را از صافی رد کنید. از سس لازانیا برای تهیه غذاهای دیگر هم استفاده میشود. مثلا میتوان آن را با قارچ مخلوط کرد و در کنار مرغ گریل استفاده کرد.

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • چهارشنبه ۱۴ خرداد ۹۹

    پنکیک موز

    مواد مورد نیاز برای پنکیک موز
    آرد :1 پیمانه
    شکر :1 قاشق غذاخوری
    شیر :1 پیمانه
    بیکینگ پودر :2قاشق پایخوری
    نمک :1/4 قاشق چایخوری
    روغن گیاهی :2 قاشق غذاخوری
    تخم مرغ :1 عدد
    دارچین :1 قاشق چایخوری
    موز رسیده :2 عدد


  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • سه شنبه ۱۳ خرداد ۹۹

    پنه با سس گوشت و میگو

    مواد لازم برای 4 نفر
     

    • 1 بسته پاستا پنه
    • 3 حبه سیر رنده شده
    • 1 عدد پیاز خرد شده
    •  400 گرم گوشت چرخ‌کرده
    • 400 گرم میگوی ریز
    • 1 پیمانه سس گوجه‌فرنگی
    • 4 عدد گوجه‌فرنگی رنده شده
    • به میزان لازم نمک و فلفل
    • 2  /1 1 پیمانه پنیر موتزارلای رنده شده
    • 2 /1 پیمانه پنیر پارمسان
    • 2 ق س جعفری خرد شده
    • به میزان لازم روغن

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • شنبه ۳ خرداد ۹۹