۶ مطلب در مرداد ۱۳۹۹ ثبت شده است

عطر فوق العاده “مارمالاد هلو” با این طرز تهیه

بهترین دستور پخت مارمالاد هلو

یکی از مارمالادهای خوش آب و رنگی که میتوان در فصل تابستون تهیه کرد مارمالادهلو می باشد که بسیار خوشمزه استو ممکن است خیلی ها این مارمالاد خانگی را تا به حال امتحان نکرده باشند.

توصیه میکنم طعم خوب این مربا را حتما امتحان کنید و از آن لذت ببرید.

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • چهارشنبه ۲۹ مرداد ۹۹

    جا افتاده ترین طرز تهیه “جوجه کباب” با فنون رستورانی

    مواد لازم برای درست کردن جوجه کباب

    • جوجه 750 گرم الی 1 کیلو گرم
    • آبلیمو 2 قاشق سوپخوری
    • نمک و فلفل و زعفران حل شده (یا پاپریکا)
    • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

    طعم-بی-نظیر-جوجه-کباب

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • پنجشنبه ۲۳ مرداد ۹۹

    طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر جادویی

    مواد لازم برای تهیه پیراشکی گوشت با خمیر جادویی:

    مواد خمیر :
    آرد 3 لیوان 
    خمیر مایه 3 قاشق چایخوری
    تخم مرغ 1 عدد
    شیر یا آب 1 لیوان
    روغن 6 قاشق غذاخوری
    نمک 1 قاشق چایخوری
    شکر 4 قاشق چایخوری


    مواد گوشتی :
    پیاز : 1  عدد
    گوشت چرخ کرده : 500 گرم
    فلفل دلمه ای خرد شده : 1 عدد
    قارچ : 300 گرم
    رب : به مقدار لازم
    نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم 

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • يكشنبه ۱۹ مرداد ۹۹

    طرز تهیه خورش کدو حلوایی + طرز تهیه دوغ محلی و نان لواش

    دوغ محلی خوش طعم

    مواد لازم برای دوغ محلی :
    ماست: 4 تا 5 قاشق غذاخوری
    شیر: یک لیتر
    نمک: یک قاشق سوپ خوری
    شکر: نصف قاشق چای خوری
    یک حبه قند کوچک ( به جای شکر )

    d8afd988d8ba-d985d8add984db8c

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • چهارشنبه ۱۵ مرداد ۹۹

    مرصع پلو

    مرصع پلو یک پلوی مخلوط فوق العاده خوشمزه و خوش قیافه و مقویست . ترکیب فوق العاده ی رنگ ها در کنار یکدیگر هر کسی را به اشتها خواهد آورد.نام دیگر مرصع پلو، پلو نگین کار است که یک غذای شیک و مجلسی است که در بیشتر مهمانی ها درست می شود. همچنین در زبان عربی به این غذا پلوی جواهر نشان میگویند.

     

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • پنجشنبه ۹ مرداد ۹۹

    طرز تهیه کوفته قلقلی با گوشت برای همراهی با انواع غذاها

    کوفته قلقلی یک نوع کوفته گوشتی چند منظوره است که برای همراهی با اغلب غذاها می‌توان از آن استفاده کرد. انواع خورش، پلو، سوپ و پاستا با وجود این کوفته گوشتی درست می‌شود. برای اینکه کوفته قلقلی وا نرود و منسجم باشد، باید شیوه صحیح درست کردن آن را بدانید که در زیر به شما آموزش داده می‌شود.

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • شنبه ۴ مرداد ۹۹