۸ مطلب در مهر ۱۳۹۸ ثبت شده است

دلمه برگ مو

دلمه ، دلمه برگ مو

 مواد لازم :

برگ مو به مقدار لازم
گوشت چرخ کرده ۳۰۰ گرم
برنج یک پیمانه
سبزی دلمه( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط دو عدد
لپه یک پیمانه
نمکدلمه برگ مو

دلمه برگ مو

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • يكشنبه ۲۸ مهر ۹۸

    چگونه در فر کباب کوبیده درست کنیم؟

    با تهیه این کباب خانگی خوشمزه و توجه به نکات لازم لذت کافی را ببرید و لحظات خوشی را در کنار خانوادتان سپری کنید.
     

    مواد لازم:

    • گوشت گوسفندی (چرخ کرده): 100 گرم
    • گوشت گوساله (چرخ کرده): 100 گرم
    • پسته (خرد شده): 40 گرم
    • پیاز (رنده شده): یک عدد
    • سیر (ریز خرد شده): یک حبه
    • آب داغ: 3 الی 4 ق س
    • نمک: یک ق چ
    • فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ
    • فلفل قرمز (پودر شده): یک ق چ
    • روغن زیتون: 2 ق س

    مواد لازم سرو:

    • پیاز (خرد شده): 2 عدد
    • سماق: یک ق س
    • آب انار: یک ق س
    • نان لواش: 2 عدد
    • پسته (خرد شده): یک ق س

    کباب کوبیده در فر 

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • دوشنبه ۲۲ مهر ۹۸

    طرز تهیه کال کباب یک غذای اصیل و پرطرفدار شمالی

    مواد لازم برای کال کباب

    • بادنجان درشت :4 عدد
    • مغز گردوی ساییده شده :75 گرم
    • سیر کوبیده :نیم بوته
    • آب انارترش یا آب غوره یا دانه انار:نیم فنجان
    • سبزی، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشک :1 قاشق غذاخوری
    • نمک و فلفل :به اندازه کافی

    کال کبابکال کباب

    کال کباب

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • دوشنبه ۱۵ مهر ۹۸

    آموزش کشک بادمجان با دو روش و نکات اصولی “کشک بادمجان”

    طرز طبخ کشک بادمجان ویژه

    کشک بادمجان غذایست قدیمی و ایرانی و منتهی آسان که میتوان با شگرد های آشپزی آن را لذیز و خوشمزه تر کرد

    کشک-بادمجان

     

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • شنبه ۱۳ مهر ۹۸

    طرز تهیه فلافل خوشمزه

     

    فلافل در اصل غذای بومی کشورهای شرقی دریای مدیترانه و خاستگاه اصلی آن کشور لبنان است. اما خاستگاه آن به زمان امپراطوری فرعون‌ها در مصر باستان برمی‌گردد. می‌دانستید فلافل یکی از محبوب‌ترین فینگر‌فودهای دنیاست؟ یکی از خوشمزه‌ترین سبک‌های فلافل درست کردن آن به روش لبنانی‌هاست که اتفاقا آبادانی‌ها هم به همین سبک فلافل را درست می‌کنند. فلافل اصل لبنانی و آبادانی را معمولا با نخود یا باقلا سبز و یا مخلوطی از هر دو درست می‌کنند. با ما باشید تا طرز تهیه فلافل خانگی اصل آبادانی ترد و خوشمزه را به شما آموزش بدهیم.

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۱ ]
    • آشپز باشی
    • دوشنبه ۸ مهر ۹۸

    نوشیدنی های گیاهی و دمنوش های انرژی زا و مقوی

    در این مطلب شما را با چند نوشیدنی انرژی زای طبیعی برای شروع روزی پرنشاط آشنا می کنیم. فقط یادتان باشد که این نوشیدنی ها را باید ناشتا میل کنید.

     آب با آب لیمو ترش، چای سبز، دمنوش زنجبیل و عسل و … انرژی زا هستند

    برای داشتن یک روز خوب و پر نشاط لازم است که روزتان را با انرژی و شاداب شروع کنید. برای این کار می توانید چند نوشیدنی خیلی ساده و طبیعی برای خودتان آماده کرده و به صورت ناشتا میل کنید. این کار باعث می شود از نظر روحی و جسمی شاد و سرحال باشید.

    نوشیدنی های انرژی زای طبیعی

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • جمعه ۵ مهر ۹۸

    طرز تهیه شکلات تخته ای

    دستور تهیه شکلات تخته ای شیرین و تلخ بازاری در منزل

    شکلات تخته ای یکی از خوراکی های خوشمزه و پرطرفداری است که بدون شک همه دوست دارند. تهیه شکلات تخته ای در منزل کار بسیار آسانی است. تنها با کمی حوصل و سلیقه می توانید به راحتی در منزل شکلات خوشمزه ای درست کنید.

    از شکلات تخته ای برای تزیین کیک و دسر استفاده می شود. همچنین می توان شکلات تخته ای را همراه با چای و نسکافه هم سرو کرد.

     

    شکلات تخته ای ، طرز تهیه و درست کردن شکلات تخته ای خوشمزه در منزل ، shokolat takhtei

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • سه شنبه ۲ مهر ۹۸

    طرز تهیه سالاد سزار

    سالاد سزار یکی از سالادهای مجلسی است که بیشتر در رستوران های خاص سرو می شود. این سالاد اصالتا متعلق به ایتالیایی ها می باشد. سالاد سزار را با مواد مختلفی سرو می کنند و شما می توانید نسبت به ذائقه خود سالاد سزار مخصوص خود را تهیه نمایید. با مواد لازم ذکر شده در این دستور آشپزی می توانید برای ۴ نفر سالاد سزار تهیه نمایید. با دستور پخت و طرز تهیه سالاد سزار در ادامه با همدوره همراه باشید.

    مواد لازم سالاد سزارفیله مرغ۸ عددپنیر پارمیزان۶ قاشق غذاخوریسس مایونز¾ فنجانروغن زیتون¼ فنجان نان تست۲ عدد پودر گردو۱ قاشق غذاخوری فلفل سیاه به میزان لازمنمکبه میزان لازم خردل۱ قاشق چایخوری

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۱ ]
    • آشپز باشی
    • سه شنبه ۲ مهر ۹۸