۲ مطلب در آبان ۱۳۹۹ ثبت شده است

طرز تهیه ته چین مرغ

طرز تهیه ته چین مرغ

ته چین یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که در مجالس و مهمانی های مهم از آن استفاده می شود و معمولا به همراه مرغ و یا گوشت تهیه می‌شود. 

ته چین را میتوان به عنوان یک پیش غذا هم سرو کنید.در این مطلب شما را با طرز تهیه یک ته چین مرغ مجلسی آشنا میکنیم. 

Image result for ‫طرز تهیه ته چین مرغ‬‎

مواد لارم ته چین مرغ

  • برنج ۳ پیمانه
  • سینه مرغ کامل ۱ عدد
  • زرده تخم مرغ ۲ عدد
  • گلاب ۱ فنجان
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • هویج : یک عدد
  •  چوب دارچین : یک عدد
  • ماست چکیده ۱ پیمانه
  • کره ۵۰ گرم
  • زرشک ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • پودر قند ۱ قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
  • دارچین و خلال پسته به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • پنجشنبه ۱۵ آبان ۹۹

    طرز تهیه استانبولی پلو با طعمی واقعی و طبیعی

    وجه تسمیه استانبولی پلو به درستی مشخص نیست. اصولا ترک های ترکیه، برنج را به صورت پلو، یعنی مخلوط با گوشت، سبزیجات و موادی از این قبیل تهیه می‌کنند، پس شاید این پلوی لذیذ و ساده، یک غذای وارداتی ترکی باشد.

    پلوی استانبولی یکی از خوشمزه ترین و لذیذترین غذاهای ساخته شده با برنج میباشد که اغلب در خانه همه ما به پخت و آشپزی آن پرداخته میشه و حتما شما هم پخت این پلوی خوشمزه را امتحان کرده اید. ولی بهتر است به صورت اصولی و حرفه ای به پخت این غذای خوشمزه بپردازیم.

      

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • سه شنبه ۶ آبان ۹۹