۸ مطلب در مهر ۱۳۹۹ ثبت شده است

طرز تهیه نانِ ایتالیایی «فوکاچیا»

نان فوکاچیا یکی از نان های خوشمزه ایتالیایی هست که درست کردن آن خیلی ساده است و هم می توانید آن را به همراه انواع خوراک ها سرو کنید و هم می توانید آن را با پنیر به عنوان عصرانه خورد و یا در کنار سوپ ها سرو کرد و حتی می توان خالی بعنوان یک میان وعده میل کنید.

نان فوکاچیا نوعی نان ایتالیایی است که بافتی شبیه به خمیر پیتزا دارد. مثل نان بربری ضخیم است. فوکاچیا رویه ی تردی دارد ولی بافت داخل آن نرم و پفکی است. این نان سبک و خوشمزه را می توانید کنار غذاهای مختلف، انواع سوپ یا هوموس سرو کنید. می توانید آن را باز کنید و انواع ساندویچ ایتالیایی را بین آن قرار بدهید و سرو کنید.

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • چهارشنبه ۳۰ مهر ۹۹

    طرز تهیه دو مدل پلوی خوشمزه(کلم پلو+مرصع پلو)

    امروز قصد داریم دو مدل پلوی خوشمزه و همه پسند را آموزش بدهیم البته ابتدا مقداری در مورد خود پلو توضیح می دهیم که اصلا پلو به چی میگن ،  تاریخچه اون چیه و ... .

    پلو:

    پُلو در آشپزی ایرانی، آشپزی آذربایجان  ترکیه  ازبکستان و بسیاری از کشورهای خاورمیانه به برنجی گفته می‌شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، پخت می‌شود که تهیه آن به هر دو صورت کته و آب‌کش ممکن است. در برخی خوراک‌ها نیز ممکن است پس از پخت کامل چلو (برنج ساده) آن را با مواد دیگر مخلوط و پلو را تهیه می‌کنند. همچنین خوراک‌هایی مانند آش و هریسه و جود دارند که با وجود برنج در آنها، با عنوان پلو یا چلو شناخته نمی‌شوند. در تعریف پلو در دهخدا آمده‌است: طعامی است که از برنج کنند و در آن گوشت و کشمش و خرما و مانند آن با ادویه کنند و آن را اقسام است.

    کلم پلو با طعمی دوست داشتنی چگونه درست می شود ؟

    کلم پلو شیرازی همان گونه که از نامش هم مشخص است یکی از غذاهای با اصالت و سنتی شهر شیراز است که معمولا با روش های متنوعی پخت و تهیه می شود. اما یکی از معمول ترین و معروف ترین روش های آن کلم پلو با گوشت قلقلی می باشد. سبزی های مخصوص و معطری که در تهیه و پخت این غذا استفاده می شود عطر و طعم بی نظیری را در آن به وجود می آورد. به ویژه در زمانی که پلو در حال دم کشیدن است. فقط کافی است یک بار کلم پلو شیرازی با گوشت قلقلی را در منزل خود درست کنید. به شما قول می دهم عاشق آن می شوید و برای همیشه دور کلم پلوهای دیگر را خط می کشید

     

     

      کلم پلو

    • ۰ | ۰
    • نظرات [ ۰ ]
      • آشپز باشی
      • چهارشنبه ۳۰ مهر ۹۹

      طرز تهیه مربای آلبالوی مجلسی

      طرز تهیه مربای آلبالو

      مربای آلبالو یکی از محبوب ترین انواع مرباهاست که در وعده صبحانه بسیار مصرف میشود و حتی و در برخی شهرها با برخی غذاها خورده می شود. برای درست کردن مربای آلبالوی خوش رنگ و خوشمزه فقط کافیست دستور تهیه زیر رو دنبال کنید.

    • ۰ | ۰
    • نظرات [ ۰ ]
      • آشپز باشی
      • شنبه ۱۹ مهر ۹۹

      طرز تهیه کامل “خورشت فسنجان” جا افتاده با مرغ

      مواد لازم برای خورشت فسنجان

      مغز گردو ی آسیاب شده 500 گرم
      گوشت مرغ تکه شده به تعداد افراد
      رب انار 1 پیمانه معادل 300 گرم
      شکر 3 تا 4 قاشق غذا خوری
      آب لیمو 3 ق غ
      فلفل1 قاشق مربا خوری
      نمک 1 قاشق مربا خوری
      رب گوجه فرنگی 1 الی 2 ق غ سر صاف
      پیاز رنده شده1عدد متوسط

    • ۰ | ۰
    • نظرات [ ۰ ]
      • آشپز باشی
      • يكشنبه ۱۳ مهر ۹۹

      طرز تهیه و آموزش نان خرما پیچ

      مواد لازم :

      خمیر

      شکر = یک هشتم پیمانه ( همین مقدار میتونید از مارلین هم استفاده کنید )

      آب = نصف لیوان

      خمیر مایه = نصف قاشق سوپ خوری

      روغن مایع = 15 گرم

      تخم مرغ = یک عدد

      نمک = نصف قاشق چای خوری

      آرد = حدود 190 گرم ( شاید کمتر و شاید هم بیشتر بشه ! )

      مواد میانی ::

      خرما = 25 عدد

      آب = یک چهارم پیمانه

      کره = 1 قاشق سوپ خوری

      دارچین = 1 قاشق سوپ خوری

    • ۰ | ۰
    • نظرات [ ۰ ]
      • آشپز باشی
      • يكشنبه ۱۳ مهر ۹۹

      طرز تهیه کرم باورایا خانگی

      طرز تهیه کرم باورایا خانگی

      یکی از کرم هایی که در کیک و شیرینی پزی بسیار استفاده می شود و هر کس که تخصصی در این زمینه دارد باید آن را بلد باشد کرم باورایا است که به سادگی و خیلی سریع تهیه می شود با ما همراه باشید.

    • ۰ | ۰
    • نظرات [ ۰ ]
      • آشپز باشی
      • شنبه ۱۲ مهر ۹۹

      مربای هویج،مربای سیب و نان خانگی

      توی کاسه ای یک و نیم پیمانه آرد،نصف قاشق چایخوری نمک،یک قاشق چایخوری شکر را با هم مخلوط کنید بعد دو قاشق غذاخوری روغن مایع و نصف لیوان آب را به مواد خشک اضافه و ورز میدیم تا خمیر بدست نچسبه،روی خمیر را پوشانده و نیم ساعت تو محیط آشپزخونه استراحت میدیم و سپس خمیر را به ۶ قسمت پنجاه گرمی تقسیم کردا و هر قسمت را گلوله کنید و با وردنه نازک بازش کنید.

    • ۰ | ۰
    • نظرات [ ۰ ]
      • آشپز باشی
      • يكشنبه ۶ مهر ۹۹

      ساده ترین روش درست کردن “کالباس” در خانه

      مواد لازم برای درست کردن کالباس خانگی: 

      مرغ :1 عدد متوسط سیردرشت:3 تا 4 حبه باقلا یا مغز پسته سبزخام :1 ق غ هویج پخته و خرد شده:یک و نیم  ق غ  مغز نان ساندویجی خرد شده:3 ق غ نمک ، فلفل سیاه و قرمز به همراه سایر ادویه جات:به میزان دلخواه  

      طرز تهیه کالباس در خانه

    • ۰ | ۰
    • نظرات [ ۰ ]
      • آشپز باشی
      • شنبه ۵ مهر ۹۹