۲ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۹ ثبت شده است

طرز تهیه کباب تابه ای

طرز تهیه کباب تابه ای

از بهترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی، انواع کباب ها هستند. کباب دیگی یا کباب تابه ای از جمله این کباب ها، و غذای مخصوص و بسیار خوشمزه و پر طرفدار بین عشایر ایل سنگسری است که به طور سنتی آن را با آتش هیزم پخت می کردند.

یکی از مشکلات برخی از آپارتمانها تهیه و طبخ کباب است . وقتی که معمولاً کباب روی ذغال طبخ میشود خیلی خوشمزه تر است ولی در صورت عدم دسترسی به آن بهترین راه ،تهیه کباب دیگی ( کباب تابه ای ) است که خیلی هم پر طرفدار است.

طرز تهیه کباب تابه ای

 

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۹۹

    معجون سیر و لیموترش

    مواد لازم :
    لیموترش بزرگ : ۵ عدد (۱۵ عدد لیمو کوچک)
    سیر : ۳۰ حبه
    آب: ۱ لیتر (۵ تا لیوان فرانسوی تا بالای دسته)دستور تهیه :
    لیموترش ها را با پوست، ریز کنید.
    سیرها را پوست بگیرید.
    سیر و لیموهای ریز شده را باهم و با گوشت کوب برقی له کنید، بطوریکه حالت خمیری ایجاد شده و سیر و لیمو به خورد هم برود.
    مخلوط سیر و لیمو را داخل قابلمه ریخته و یک لیتر آب اضافه کنید و روی شعله قرار دهید و هم بزنید، با اولین جوش شعله را خاموش کنید.
    پس از سرد شدن، مخلوط را صاف کنید و داخل یخچال قرار دهید.
    معجون سیر و لیمو باعث باز شدن رگ ها و رفع گرفتگی آن ها می شود، از مزایای دیگر معجون سیر و لیمو رفع تاری دید چشم ها ناشی از دیابت، رفع گرفتگی گوش، رفع جرم دندان و درمان کمردرد می باشد.

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • دوشنبه ۲۹ ارديبهشت ۹۹