طرز تهیه سوپ شیر و سوپ جو

امروز قصد داریم دو نوع سوپ پرطرفدار ایرانی رو بهتون آموزش بدیم.

سوپ ها وعده های غذایی مناسبی می تواند باشد برای برخی از افراد که دچار بیماری سرماخوردگی شده اند اما علاوه بر این برخی از سوپ ها بسیار خوشمزه و جا افتاده می باشند که می توان از آن ها به عنوان پیش غذا استفاده نمود.

سوپ (به انگلیسی: Soup)، مایعی خوراکی بسیار غنی و گرم می باشد، که مصرف آن در برنامهٔ غذایی نقشی بسیار اساسی دارد. سوپ، از مواد غذایی مختلف نظیر آب، سبزیجات، گوشت، گوشت چرخ کرده، روغن، ادویه، نمک خوراکی و دیگر افزودنی ها تهیه می شود. علاوه بر این، سوپ به صورت خورشی پیش غذا برای باز شدن اشتهای افراد سرو می شود. به طور کلی سوپ ها به دو نوع کلی تقسیم می شوند: سوپ های رقیق و سوپ های غلیظ. در اصل سوپ ها در گذشته خود غذایی کامل بوده اند که اساس آن ها برپایه، گوشت قرمز، گوشت ماکیان، گوشت خوک یا ماهی بوده است. شکل فعلی سوپ و مواد تشکیل دهندهٔ آن قدمت چندانی ندارد و به قرن 19 بازمی گردد.

طرز تهیه سوپ شیر بسیار ساده رستورانی

سوپ شیر از جمله سوپ های خوشمزه ایست که علاوه بر اینکه در بین بزرگترها دارای محبوبیت است در بین کودکان هم جایگاه خاصی دارد و به عنوان یک پیش غذای مقوی سرو میشود.

 

تزیین سوپ شیر

مواد لازم برای سوپ شیر:

 

جو پرک 100 گرم
شیر یک لیتر
هویج متوسط 1 عدد
سینه مرغ 1 عدد
آب مرغ 2 لیوان
کره 50 گرم
خامه 100 میلی لیتر
آرد سفید 3 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری
نمک به میزان لازم
زردچوبه به میزان لازم
فلفل به میزان لازم

 

طرزتهیه سوپ شیر:

در ابتدای کار برای پخت این سوپ خاص آب مرغ،سیب زمینی،جو و هویج را داخل یک ظرفی بریزید و منتظر بمانید تا کاملا بپزند .

پس از طبخ کامل مواد خامه و شیر را یکدست و صاف کرده و به مواد بیافزایید بعد از اینکه شیر کاملا با مواد جوشید حرارت گاز را خاموش کنید.

زمانی که غذا را سرو می کنید همزمان آبلیمو و نمک آن را اضافه کنید.

دقت کنید قبل از اتمام و خاموش کردن حرارت نمک به سوپ اضافه نکنید چراکه به علت داشتن شیر بریده می شود.

طرز تهیه سوپ جو با فرمت رستورانی

سوپ جو گرم در کنار یک وعده غذایی فوق العاده می باشد و طعم خوب آن در گرو رعایت کردن نکات طبخ آن می باشد که در ادامه این مطلب طرز تهیه سوپ جو و نکات حرفه ای آن را برای شما بیان کرده ایم :

مواد لازم برای سوپ جو

  • جو :1 پیمانه
  • سینه مرغ :نصف
  • جعفری :1 قاشق غذا خوری
  • پیاز :1 عدد بزرگ خرد شده
  • جو پرک :5 قاشق غذاخوری
  • آب مرغ :2 لیوان
  • هویج رنده شده :نیم کیلو
  • نمک :به میزان دلخواه
  • زردچوبه :1 قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه :1 قاشق چایخوری
  • آرد برنج :1 قاشق غذاخوری سرپر
  • رب گوجه فرنگی :2 قاشق غذا خوری سرپر
  • نمک :به میزان دلخواه
  • روغن زیتون :برای تفت دادن

مواد لازم سوپ جو

مواد لازم برای درست کردن سوپ جو

طرز تهیه سوپ جو خوشمزه و جا افتاده

ابتدا مقداری روغن زیتون را به همراه پیازهای خردشده در داخل ظرفی مناسب با حرارت ملایم میریزیم و به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم.

البته نباید پیازها رنگشان عوض شود. کافیست فقط نرمتر شوند و بعد ادویه ها را به پیازها اضافه میکنیم و هم میزنیم.

رب گوجه فرنگی را هم با کمی آب حل میکنیم و به داخل پیاز ها میریزیم و دوباره به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم.

همچنین بخوانید:

دستور پخت کامل خورش آلو اسفناج خوش طعم با گوشت قرمز

طرز تهیه آلبالو پلو با گوشت

طرز تهیه کالباس در خانه

آموزش درست کردن سوپ جو

بعد از آن جوی خیس خورده و هویج را به مواد اضافه میکنیم و به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم ، بعد از این زمان آب مرغ را به همراه یک لیوان آب به بقیه مواد اضافه میکنیم و اجازه میدهیم تا به مدت یکساعت این مواد در کنار هم با حرارت ملایم بپزند. دقت کنید جو باید از قبل به مدت 24 ساعت خیس بخورد.

و بعد از این ساعت جوی داخل سوپ را تست میکنیم اگر پخت ،بقیه مواد را اضافه کنیم و به مدت 15 دقیقه دیگر میپزیم.

 

چگونه سوپ جو درست کنیم ؟

و اگر نپخت به آن آب اضافه میکنیم تا دوباره زمان بیشتری جو ها بپزند. در انتهای پخت آرد برنج را با کمی آب مخلوط میکنیم و به همراه گوشت مرغ و جو پرک و دو لیوان آب داخل مواد قابلمه میریزیم و اجازه میدهیم به مدت 15 دقیقه دیگر هم بپزند و در 5 دقیقه آخر جعفری را در داخل سوپ آماده شده میریزیم.

منبع : سوپ شیر و جو