نودل تایلندی با پنیر یکی از غذاهای سرشار از کالری است که به راحتی و در زمان کوتاه آماده میشود . این غذای تایبندی طرز تهیه بسیار و آسانی دارد و در مدت زمان ۲۰ دقیقه آماده برای میل کردن می‌باشد.

 

مواد لازم برای تهیه نودل تایلندی:

  • پنیر کبابی : به میزان لازم 
  • نودل : ٢بسته
  • پخته شده گوجه‌فرنگی : ۴ عدد 
  • سس‌سیر و فلفل: نصف لیوان
  • تای سس و پیازچه : برای تزیین
  • سیر: دو حبه
  •  فلفل دلمه‌ای سبز: یک عدد 
  • ادویه مخصوص پیتزا : به میزان لازم 

 

طرز تهیه نودل تایلندی با پنیر :

برای تهیه این غذا ابتدا مقداری آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد سپس نودل را داخل آب در حال جوش بریزید و اجازه دهید تا برای 10 دقیقه بپزد سپس نودل را از آب جوش خارج کنید.

در این میان گوجه‌فرنگی و فلفل دلمه‌ای و سیر را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید اجازه می‌دهیم تا آب مواد کشیده شود.

در ادامه سس و ادویه را اضافه می‌کنیم و روی حرارت، نودل را نیز با مواد مخلوط می‌کنیم و در نهایت دوطرف پنیر کبابی را داخل کمی روغن سرخ می‌کنیم.

نودل را داخل ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را با پنیر سرخ شده، تای سس و پیازچه تزیین می‌کنیم.

در شیکفود همراه ما باشید

 

املت صبحانه نودل

مواد لازم:

  • تخم مرغ
  • نودل
  • نمک و فلفل
  • ژامبون
  • پنیر

برای تهیه این املت خوشمزه ابتدا نودل را داخل آب جحوش بریزید و بعد از چند دقیقه آن را خارج کنید.

سپس نودل را داخل ماهیتابه‌ای که از قبل گرم کرده‌اید، ریخته و تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید.

ترکیب نودل و تخم‌مرغ را کاملا هم بزنید و صاف کنید.

سپس ژامبون و پنیر را اضافه کنید و چند دقیقه صبر کنید تا عطر و طعم مواد با هم ترکیب شوند.