میرزا قاسمی از انواع غذاهای پرطرفدار و محبوبی هستند که با بادمجان، تخم مرغ، سیر و گوجه تهیه میشود. اگر تمایل دارید در برنامه غذایی تان تنوع ایجاد کنید بهتر است از پخت این غذا در منزل غافل نشوید.
مواد لازم برای ۴ نفر
- گوجه فرنگی : ۵ عدد
- بادمجان : سه عدد
- سیر : سه عدد
- تخم مرغ : دو عدد
- پیاز : یک عدد
- رب گوجه فرنگی : به مقدار لازم
- نمک، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
روش درست کردن میرزا قاسمی خوشمزه:
ابتدا بادمجان ها را کبابی کرده و پوست آن ها را جدا کنید، سپس زیر آب سرد بگیرید و نگذارید قسمت سیاهی روی آن باقی بماند. حالا بادمجان های کبابی را له یا ساطوری کنید .
در مرحله بعد پیاز و سیر را پوست گرفته و خرد کنید، تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید سپس پیازها را سرخ کنید و بعد از اینکه طلایی شد سیر را افزوده و نمک و ادویه بزنید.
حالا یک قاشق غذاخوری رب به مخلوط سیر و پیاز داغ اضافه کنید و سپس گوجه را بریزید و کمی تفت دهیدتا آب آن تبخیر شود.
پوره بادمجان ها را به مخلوط پیاز داغ بیفزایید و اجازه دهید تا بادمجان ها به خوبی تفت بخورند.
تخم مرغ ها را به مخلوط مواد میرزا قاسمی بیفزایید و اجازه دهید تا تخم مرغ ها مقداری بسته شوند سپس آن ها را هم بزنید و اجازه دهید تا مواد روی شعله گاز با حرارت کم تفت بخورند و به روغن بیفتند.
میرزا قاسمی پخته شده را درون ظرفی مناسب برای سرو بکشید و با کمک روش های تزیین میرزا قاسمی این غذای خوشمزه را به زیبایی تزیین کنید.
نکات طلایی برای پخت بهتر میرزا قاسمی:
- برای کبابی کردن بادمجان ها می توانید از فر و زغال یا شعله گاز استفاده کنید.
- بهتر است برای راحت جدا کردن پوست بادمجان ها از آب استفاده کنید.
- اگر بادمجان های کباب شده دارای تخم هستند ابتدا تخم آن ها را جدا کنید.
- توجه داشته باشید که سیر را نباید از دستور تهیه میرزا قاسمی حذف کنید.
- تخم مرغ ها را می توانید به صورت درسته به مواد میرزا قاسمی اضافه کنید.