میرزا قاسمی از انواع غذاهای پرطرفدار و محبوبی هستند که با بادمجان، تخم مرغ، سیر و گوجه تهیه میشود.  اگر تمایل دارید در برنامه غذایی تان تنوع ایجاد کنید بهتر است از پخت این غذا در منزل غافل نشوید.

 

 

 

مواد لازم برای ۴ نفر

  1. گوجه فرنگی : ۵ عدد
  2. بادمجان : سه عدد
  3. سیر : سه عدد
  4. تخم مرغ : دو عدد
  5. پیاز : یک عدد
  6. رب گوجه فرنگی : به مقدار لازم
  7. نمک، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

 

روش درست کردن میرزا قاسمی خوشمزه:

ابتدا بادمجان ها را کبابی کرده و پوست آن ها را جدا کنید، سپس زیر آب سرد بگیرید و نگذارید قسمت سیاهی روی آن باقی بماند. حالا بادمجان های کبابی را له یا ساطوری کنید .

در مرحله بعد پیاز و سیر را پوست گرفته و خرد کنید، تابه ای را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید سپس پیازها را سرخ کنید و بعد از اینکه طلایی شد سیر را افزوده و نمک و ادویه بزنید.

حالا یک قاشق غذاخوری رب به مخلوط سیر و پیاز داغ اضافه کنید و سپس گوجه را بریزید و کمی تفت دهیدتا آب آن تبخیر شود.

پوره بادمجان ها را به مخلوط پیاز داغ بیفزایید و اجازه دهید تا بادمجان ها به خوبی تفت بخورند.

تخم مرغ ها را به مخلوط مواد میرزا قاسمی بیفزایید و اجازه دهید تا تخم مرغ ها مقداری بسته شوند سپس آن ها را هم بزنید و اجازه دهید تا مواد روی شعله گاز با حرارت کم تفت بخورند و به روغن بیفتند.

میرزا قاسمی پخته شده را درون ظرفی مناسب برای سرو بکشید و با کمک روش های تزیین میرزا قاسمی این غذای خوشمزه را به زیبایی تزیین کنید.

 

نکات طلایی برای پخت بهتر میرزا قاسمی:

  • برای کبابی کردن بادمجان ها می توانید از فر و زغال یا شعله گاز استفاده کنید.
  • بهتر است برای راحت جدا کردن پوست بادمجان ها از آب استفاده کنید.
  •  اگر بادمجان های کباب شده دارای تخم هستند ابتدا تخم آن ها را جدا کنید.
  • توجه داشته باشید که سیر را نباید از دستور تهیه میرزا قاسمی حذف کنید.
  • تخم مرغ ها را می توانید به صورت درسته به مواد میرزا قاسمی اضافه کنید.