اگر به دنبال یک دسر خوشمزه و با کلاس برای پذیرایی از مهمان هایتان هستید ما به شما پاناکوتای شکلاتی را پیشنهاد میکنیم، این دسر علاوه بر طعم بسیار خوبی که دارد به راحتی و در زمان کوتاه آماده میشود.

 

 

مواد لازم:

  • ۱.۴ فنجان پنیر ماسکارپونه
  • ۲ قاشق غذاخوری شکر
  • نمک به مقدار لازم
  • ۵۷ گرم شکلات تلخ یا نیمه تلخ خرد شده
  • ۱ و ۱.۴ فنجان خامه غلیظ
  • ۱ و ۱.۴ قاشق چایخوری ژلاتین ساده

 

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی:

ابتدا ژلاتین و یک چهارم فنجان خامه را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید ، سپس برای چند دقیقه آن را کنار بگذارید تا دانه های ژلاتین نرم گردد.

بعد از اینکه ژلاتین کمی نرم شد ظرف را روی حرارت غیر مستقیم قرار داده و مرتب هم بزنید تا یکدست شود.

در ادامه یک فنجان خامه باقی مانده را به مخلوط ژلاتین افزوده و پنیر ماسکارپونه، شکر و نمک را نیز به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد.

سپس قابلمه را از روی گاز بردارید. شکلات را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

سپس مخلوط ژلاتین را به مخلوط شکلات اضافه کنید و خوب هم بزنید. مخلوط را از صافی گذرانده و درون یک ظرف بریزید.

ظروف دسر خود را کمی با روغن چرب کنید. مایه دسر را به طور مساوی درون آن‌ها ریخته و بگذارید در دمای اتاق خنک شوند.

روی دسر را کمی بپوشانید و به مدت ۳ ساعت تا یک روز آن‌ها را درون یخچال قرار دهید.



مواد تشکیل دهندهپنیر ماسکارپونه:

 پنیر ماسکارپونه نوعی پنیر ایتالیایی است که اغلب برای تهیه کیک و دسر از آن استفاده میشود.

  1. شیر پاستوریزه
  2. مایه پنیر
  3. خامه
  4. E406
  5. استارتر
  • پنیر ماسکارپونه بسیار خوشمزه و سرشار از انرژی و غنی از انواع ویتامین‌های محلول در چربی است.
  • پنیر ماسکارپونه می‌تواند جایگزینی برای کره و خامه باشد.
  • منبع غنی از پروتئین، کلسیم، فسفر و انواع ویتامین.