اگر به دنبال یک دسر خوشمزه و با کلاس برای پذیرایی از مهمان هایتان هستید ما به شما پاناکوتای شکلاتی را پیشنهاد میکنیم، این دسر علاوه بر طعم بسیار خوبی که دارد به راحتی و در زمان کوتاه آماده میشود.
مواد لازم:
- ۱.۴ فنجان پنیر ماسکارپونه
- ۲ قاشق غذاخوری شکر
- نمک به مقدار لازم
- ۵۷ گرم شکلات تلخ یا نیمه تلخ خرد شده
- ۱ و ۱.۴ فنجان خامه غلیظ
- ۱ و ۱.۴ قاشق چایخوری ژلاتین ساده
طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی:
ابتدا ژلاتین و یک چهارم فنجان خامه را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید ، سپس برای چند دقیقه آن را کنار بگذارید تا دانه های ژلاتین نرم گردد.
بعد از اینکه ژلاتین کمی نرم شد ظرف را روی حرارت غیر مستقیم قرار داده و مرتب هم بزنید تا یکدست شود.
در ادامه یک فنجان خامه باقی مانده را به مخلوط ژلاتین افزوده و پنیر ماسکارپونه، شکر و نمک را نیز به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا بجوشد.
سپس قابلمه را از روی گاز بردارید. شکلات را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.
سپس مخلوط ژلاتین را به مخلوط شکلات اضافه کنید و خوب هم بزنید. مخلوط را از صافی گذرانده و درون یک ظرف بریزید.
ظروف دسر خود را کمی با روغن چرب کنید. مایه دسر را به طور مساوی درون آنها ریخته و بگذارید در دمای اتاق خنک شوند.
روی دسر را کمی بپوشانید و به مدت ۳ ساعت تا یک روز آنها را درون یخچال قرار دهید.
مواد تشکیل دهندهپنیر ماسکارپونه:
پنیر ماسکارپونه نوعی پنیر ایتالیایی است که اغلب برای تهیه کیک و دسر از آن استفاده میشود.
- شیر پاستوریزه
- مایه پنیر
- خامه
- E406
- استارتر
- پنیر ماسکارپونه بسیار خوشمزه و سرشار از انرژی و غنی از انواع ویتامینهای محلول در چربی است.
- پنیر ماسکارپونه میتواند جایگزینی برای کره و خامه باشد.
- منبع غنی از پروتئین، کلسیم، فسفر و انواع ویتامین.