درست کردن کته ساده به مراتب از تهیه برنج آبکش راحت‌تر و سریع‌تر است، اما درست کردن یک کته خوب و با کیفیت و خوشمزه هم فوت و فن‌های خودش را دارد. 

 

مواد لازم برای برنج کته:

برنج: 2 پیمانه 

روغن: 3 قاشق غذاخوری 

نمک: به میزان لازم

 

روش پخت برنج کته:

برای تهیه کته ساده ابتدا برنج را پیمانه کرده و بشویید ، به ازای هر پیمانه برنج یک و نیم  پیمانه آب و یک قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و دو تا سه ساعت بگذارید خیس بخورد.

بعد از این مدت زمان برنج را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید تا بجوشد سپس روغن را بریزید و هم بزنید و اجازه دهید تا آب برنج تمام شود.

هنگامی که آب برنج رو به انتها است یک بار هم زده و سپس درب قابلمه را با یک پارچه نخی و یا حوله تمیز پیچیده و روی قابلمه  قرار  می دهیم  و  شعله اجاق را کم 

می کنیم  تا  به  مدت 10 دقیقه (برای 2 پیمانه برنج) برنج دم بکشد.

 

خواص برنج:

  1. جلوگیری از چاقی
  2. کنترل فشار خون
  3. جلوگیری از سرطان
  4. مراقبت از پوست
  5. کاهش پیری زودرس
  6. جلوگیری از آلزایمر