مواد لازم جوجه کباب رژیمی برای 4 نفر :
- سینه مرغ تکه شده :500 گرم
- شیر نارگیل :1 فنجان
- پیازچه :1 بوته
- سیر:2 حبه
- موسیر:1 عدد
- ریشه زنجبیل رنده شده :1 قاشق سوپخوری
- روغن بادام :2 قاشق سوپخوری
- آبلیمو :1 قاشق سوپخوری
- سس سویا :1 قاشق سوپخوری
- زردچوبه :1 قاشق سوپخوری
- فلفل تند :1 عدد
مواد لازم برای درست کردن سس ماست :
- ماست :نصف فنجان
- خیار :نصف یک عدد
- برگ گشنیز:1 قاشق سوپ خوری
- پیاز:1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه سس ماست:
برای درست کردن سس ماست همه مواد سس را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا با هم ترکیب شوند.
دستور تهیه جوجه کباب رژیمی با نکاتی طلایی :
پیازچه ها را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود، در ادامه زردچوبه را افزوده و زیر و رو کنید.
در ادامه موسیر ، سیر و زنجبیل رنده شده را بریزید و کمی تفت دهید ، سپس باقی مواد را اضافه کنید و بعد از یکی دو تفت از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود.
نیمی از سس ماست را با ترکیب بالا مخلوط کرده روی مرغ ها بریزید و یک ساعت در یخچال بگذارید بماند تا مرغ مزه دار شود. بعد از یک ساعت مرغ ها را به سیخ بزنید و روی ذغال آماده کباب کنید، بعد از اینکه کباب آماده شد آن را در ظرف مورد نظر بکشید و با سس ماستی که باقی مانده سرو کنید.
نکات تکمیلی در مورد جوجه کباب رژیمی
جوجه کباب رژیمی جزو غذاهای رژیمی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
جوجه کباب رژیمی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
نکات بسیار مهم در طبخ جوجه کباب
- کباب کردن یکی از بهترین روشها برای طبخ مرغ و یا گوشت میباشد که اگر به روش مناسب تهیه شود بسیار مقوی و عالی است اما اگر نکات پخت را رعایت نکنید موجب بیماری هایزیادی از جمله سرطان میشود.
- بهتر است جوجه کباب را با حرارتی مناسب طبخ کرد تا هم خوب مغز پخت شود و هم اینکه از سوختن و سیاه شدن آن جلوگیری نمود چرا که خوردن هر دو مورد یعنی کباب نیم پز و یا کباب سوخته ایجاد مسمومیت میکند.
- سیخ ها را قبل از مصرف بخوبی بشویید و سپس جوجه را سیخ بزنید و اگر سیخ ها زنگ زده بودند هرگز از آن ها استفاده نکنید چرا که برای سلامتی مضر است.
- به یاد داشته باشید برای پخت کامل گوشت سفید به 75 درجه سانتیگراد حرارت نیاز است.
منبع : نمناک