جوجه کباب رژیمی

مواد لازم جوجه کباب رژیمی برای 4 نفر :

  • سینه مرغ تکه شده :500 گرم
  • شیر نارگیل :1 فنجان
  • پیازچه :1 بوته
  • سیر:2 حبه
  • موسیر:1 عدد
  • ریشه زنجبیل رنده شده :1 قاشق سوپخوری
  • روغن بادام :2 قاشق سوپخوری
  • آبلیمو :1 قاشق سوپخوری
  • سس سویا :1 قاشق سوپخوری
  • زردچوبه :1 قاشق سوپخوری
  • فلفل تند :1 عدد

مواد لازم برای درست کردن سس ماست :

  • ماست :نصف فنجان
  • خیار :نصف یک عدد
  • برگ گشنیز:1 قاشق سوپ خوری
  • پیاز:1 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه سس ماست:

برای درست کردن سس ماست همه مواد سس را در مخلوط کن یا غذاساز بریزید تا با هم ترکیب شوند.

جوجه کباب رژیمی

دستور تهیه  جوجه کباب رژیمی با نکاتی طلایی :

پیازچه ها را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود، در ادامه زردچوبه را افزوده و زیر و رو کنید.

در ادامه موسیر ، سیر و زنجبیل رنده شده را بریزید و کمی تفت دهید ، سپس باقی مواد را اضافه کنید و بعد از یکی دو تفت از روی حرارت بردارید و بگذارید تا خنک شود.

نیمی از سس ماست را با ترکیب بالا مخلوط کرده روی مرغ ها بریزید و یک ساعت در یخچال بگذارید بماند تا مرغ مزه دار شود. بعد از یک ساعت مرغ ها را به سیخ بزنید و روی ذغال آماده کباب کنید، بعد از اینکه کباب آماده شد آن را در ظرف مورد نظر بکشید و با سس ماستی که باقی مانده سرو کنید.

درست کردن جوجه کباب رژیمی

نکات تکمیلی در مورد جوجه کباب رژیمی

جوجه کباب رژیمی جزو غذاهای رژیمی میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
جوجه کباب رژیمی را می توانید در وعده نهار - شام - سرو کنید . 
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 

نکات بسیار مهم در طبخ جوجه کباب

  • کباب کردن یکی از بهترین روشها برای طبخ مرغ و یا گوشت میباشد که اگر به روش مناسب تهیه شود بسیار مقوی و عالی است اما اگر نکات پخت را رعایت نکنید موجب بیماری هایزیادی از جمله سرطان میشود.
  • بهتر است جوجه کباب را با حرارتی مناسب طبخ کرد تا هم خوب مغز پخت شود و هم اینکه از سوختن و سیاه شدن آن جلوگیری نمود چرا که خوردن هر دو مورد یعنی کباب نیم پز و یا کباب سوخته ایجاد مسمومیت میکند.
  • سیخ ها را قبل از مصرف بخوبی بشویید و سپس جوجه را سیخ بزنید و اگر سیخ ها زنگ زده بودند هرگز از آن ها استفاده نکنید چرا که برای سلامتی مضر است.
  • به یاد داشته باشید برای پخت کامل گوشت سفید به 75 درجه سانتی‌گراد حرارت نیاز است.

 

منبع : نمناک