*****مواد لازم کباب تابه ای*****

 

گوشت چرخکرده ۶۰۰ الی ۷۰۰ گرم

پیاز دو عدد متوسط

تخم مرغ یکعدد

نمک و فلفل و کمی روغن و کره

گوجه فرنگی

 

*****طرز تهیه کباب تابه ای****

 

گوشت چرخکرده و پیاز رنده شده ( با دنده ریز) را با کمی نمک و فلفل و  ادویه مخلوط  ورز داده و یک تخم مرغ به آن اضافه میکنیم و خوب دوباره ورز می دهیم. 

پیاز کباب وقتی زیاد باشد کباب نرم تر و لطیف تر خواهد بود ولی کمی شل خواد بود که تخم مرغ به آن انسجام خواد داد و از وارفتن آن جلوگیری خواهد کرد

 

کف یک ماهیتابه با ضخامت یکسان گوشت را پهن می کنیم . کمی روغن به اندازه دو قاشق روی آن می ریزیم و کمی آب ( حدود ۳ قاشق ) اضافه میکنیم و روی شعله ملایم 

میذاریم . به محض گرم شدن ماهیتابه با یک کارد یا با لبه قاشق چوبی برش میدیم تا کباب ها از ابتدا حالت بگیره و ضمنا حرارت به تمام قسمت ها از جمله وسط گوشت برسه . 

درب اون را میذاریم و با حرارت ملایم اجازه میدیم ،بپزه . حدود نیم ساعت کافیه . بعد حرارت را زیاد میکنیم و اجازه میدیم آب حاصل تموم بشه و کباب به روغن بیافته  و یکطرف 

کباب سرخ شود . بعد طرف دیگر را با حرارت ملایم سرخ میکنیم .

در شیکفود همراه ما باشید

نکات

گوجه فرنگی رو هم به همون ترتیب با کمی کره و روغن میذارین نرم بشه . ار فلفل سبز هم میشه استفاده کرد .

منبع:دایان