طرز تهیه و آموزش اشکنه تخم مرغ


مواد لازم

پیاز متوسط : 1 عدد

سیب زمینی متوسط : 2 عدد

شنبلیله خشک شده : 2 قاشق سوپخوری

تخم مرغ : 2 عدد

رب گوجه فرنگی : 2 قاشق سوپخوری

نمک ،فلفل ، زرد چوبه : به میزان لازم


طرز تهیه

* پیاز رو نگینی خورد کنید و توی کمی روغن تفتش بدین تا طلایی بشه

من از روغن حیوانی  و مایع مخلوط، استفاده کردم. اگه دوس داشته باشین میتونید از کره گاو استفاده کنید

* بعد فلفل و زرد چوبه رو اضافه کنید و کمی تفت بدین تا بوی خامی زردچوبه گرفته بشه

* رب رو اضافه کنید و تا زمانی که رنگش باز بشه ، سرخش کنید

*سیب زمینی و به این شکل خرد کنید و کمی توی رب تفتش بدین. میتونید سیب

زمینی و کوچکتر برش بزنید.اما نه اونقدر ریز که تو غذا دیده نشه یا له بشه

*به غذاتون به همون تعدادی که هستین و ظرفی که غذا رو توش سرو میکنید،آب

اضافه کنید. این مقدار برای 3 تا 4 نفر کافیه. پس 4 کاسه آب به قابلمه

اضافه کنید. یه مقدارش هم برا پخت و جا افتادن غذا تبخیر میشه

* وقتی آب جوش اومد ،گاز رو کم کنید تا آروم غذا جا بیافته و سیب زمینی هم پخته بشه.

* شنبلیله رو اضافه میکنیم و در قابلمه رو میذاریم تا غذا آماده بشه.در قابلمه رو کیپ نبندین

* سیب زمینی که پخته شد نمک غذا رو  اضافه کنید

* یکی از تخم مرغ ها رو توی کاسه و  با چنگال خوب هم بزنید

* و به غذا اضافه کنید و سریع هم بزنید که کاملا تو غذا پخش بشه

*وقتی دیدید که سیب زمینی ها پخته ست و غذا جا افتاده،یه تخم مرغ دیگه رو

به صورت درسته بندازین تو غذا و اجازه بدین کاملا ببنده و پخته بشه.دیگه

همش نزنید که ترکیب تخم مرغ بهم بخوره. غذا حاضره

* من خودم عاشق همین تخم مرغ درسته شم!

البته به هر نفر یه تیکه بیشتر نمیرسید!

* در پایان کمی آبغوره به غذا اضافه کنید و بعد از چند تا قل ،گاز رو خاموش کنید


نکته

+ اگه تمایلی به استفاده از آبغوره ندارین از ترشی کنار غذا استفاده کنید.

چون این اشکنه مکملش و چاشنیش طعم ترشش هست. و بدون ترشی کاملا بی هویته!

++ اشکنه رو باید مثل سایر غذاهای آبکی،با نون خشک تلیت شده نوش جان بفرمایید!

منبع: خاتون آنلاین