میگو پفکی

مواد لازم برای میگو:

  • میگو :1 کیلو
  • پیاز:یک عدد
  • آبلیمو :یک قاشق سوپخوری
  • ماست :دو قاشق سوپخوری
  • آرد :2/3 لیوان
  • تخم مرغ :  یک عدد
  • بیکینگ پودر :یک قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل :به مقدار لازممیگو پفکی
  • زعفران :نصف قاشق چایخوری

میگو پفکی

طرز تهیه میگو پفکی :

برای درست کردن این غذا اول از همه میگوها را پاک کرده و رگ آن را خارج کنید سپس بخوبی شسته و بگذارید تا آبش برود.

پیاز را رنده کرده آن را از صافی عبور دهید، سپس میگوها را در  آب پیاز بریزید و با دست خوب زیر و رو کنید در ادامه آبلیمو را افزوده و فلفل را بپاشید و خوب مخلوط کنید.

میگو را برای یکی دو ساعت در مواد فوق قرار دهید و در یخچال بگذارید تا مزه دار شود.

در این میان سس میگو پفکی را به این شکل درست کنید، ابتدا آرد را در کاسه ای بریزید و با نمک و بکینگ پودر مخلوط کنید.

سپس تخم مرغ را افزوده و زعفران و ماست را هم بریزید و مواد را در هر مرحله بخوبی مخلوط نمایید.

در صورتی که سس شل شد کمی آرد بریزید ولی اگر احساس کردید خیلی غلیظ و سفت شده مقداری ماست بیافزایید.

میگوها را در سس آماده شده بریزید و خوب زیر و رو کنید تا همه میگوها به سس آغشته شوند سپس برای 30 دقیقه دیگر در یخچال بگذارید تا مزه دار شده و خودش را بگیرد.

بعد از نیم ساعت تابه گودی را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید تا داغ شو سپس میگوها را یک به یک در روغن سرخ کنید.

میگوهای سرخ شده را از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بچینید تا روغن اضافی اش برود. 

میگو پفکی

نکات تکمیلی در مورد میگو پفکی

میگو پفکی جزو خوراک - ماهی و میگو میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 40دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 15دقیقه میباشد .
میگو پفکی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید . 
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

 

نکات طلایی در طرز تهیه میگو پفکی

  • برای تهیه آب پیاز می توانید ابتدا پیاز را رنده کنید و سپس آب پیاز را به کمک پارچه ای تمیز بگیرید.
  • برای سرخ کردن میگو ها باید حرارت به اندازه ای باشد که روغن نسوزد.
  • توجه داشته باشید که تابه باید کوچک باشد تا روغن به خوبی روی میگوها را بگیرد.
  • میگو پفکی را می توانید به همراه سبزی پلو نیز میل کنید.
  • میگوها باید در زمان سرخ شدن بر روی روغن شناور باشند.
  • برای ترد و پفکی شدن میگو ها آن ها را زیاد سرخ نکنید.
  • برای گرفتن روغن اضافی میگو ها، آن ها را بر روی یک دستمال کاغذی و یا درون صافی قرار دهید.
  • در طرز تهیه میگو پفکی می توانید برای خوش طعم تر شدن میگو ها آن ها را بیشتر از مدت زمان ذکر شده درون سس مخصوص میگو پفکی قرار دهید.

نکاتی مهم درباره خرید میگو

  • هنگام خرید حتما به تاریخ انقضا و پروانه بهداشت آن توجه کنید.
  • پوست میگو نباید زرد باشد و یا حالت شنی داشته باشد این مورد نشانگر اضافه کردن ماده ای شیمایی به میگو است برای سفید شدن آن.
  • قبل از خرید حتما میگو را بو کنید تا بوی ماندگی و نامطبوع ندهد ، میگو باید بوی آب و نمک دهد.
  • میگوها خیلی زود فاسد میشوند پس بهتر است آن ها را فقط از فروشگاه های معتبر خریداری نمایید.
  • بعد از خرید میگوی تازه بهتر است در اولین فرصت سر آن ها را جدا کنید زیرا میگو ابتدا از قسمت سر شروع به فاسد شدن میکند.
  • روی بدن میگو هیچ گونه خال و لکه سیاهی نباید وجود داشته باشد و باید بدن میگو سالم و سفت باشد .

منبع: نمناک