هر برگری که از گوشت درست نمی‌شود، گیاهخوارها یا آنهایی که به هر دلیلی گوشت به خصوص گوشت قرمز نمی‌توانند بخورند هم باید بتوانند برگر بخورند. برگر ذرت و سویا یکی از انواع برگرهای گیاهی است که طعم و مزه بی‌نظیری دارد. در ضمن شما می‌توانید آن را از قبل درست کرده و در سفر و پیک‌نیک بدون هیچ‌ نگرانی میل کنید.

برگر ذرت و سویا، برگری گیاهی مخصوص گیاه خواران

مواد لازم برای درست کردن برگر ذرت و سویا گیاهی 6 نفر :

سویا : 2 پیمانه
پیاز کوچک : 1 عدد
ذرت پخته : 1 پیمانه
آرد سوخاری : 2 ق‌اشق سوپخوری
تخم‌مرغ : 1 عدد
نمک و فلفل : به میزان لازم
زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
روغن : به میزان لازم

طرز تهیه برگر ذرت و سویا :

سویا را در مقداری آب و نمک به مدت 20 دقیقه خیس کنید. بعد از این مدت آبکش کنید و از روی آن آب سرد رد کنید.
سویا را در دست کمی فشار دهید تا آب آن خارج شود. حالا به همراه پیاز چرخ کنید و در کاسه‌ای بریزید. نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کرده و خوب ورز دهید.
تخم‌ مرغ را در مایه همبرگر بشکنید و به ورز دادن ادامه دهید. آرد سوخاری و دانه‌های ذرت را بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
از مایه برگر به اندازه یک پرتقال کوچک بردارید و در دست به شکل همبرگر فرم دهید.
همه مایه را به همین صورت به شکل برگر درست کنید و به مدت نیم‌ساعت در یخچال بگذارید.
بعد از نیم ساعت برگرها را در روغن سرخ کنید و بعد همراه با سبزیجات دلخواه و نان همبرگری به شکل ساندویچ درست کنید.

در شیکفود همراه ما باشید

فوت و فن پخت برگر گیاهی

زردچوبه طعم سویا را در غذا بهتر می‌کند.
اگر احساس کردید مایه برگر کمی شل است و حالت نمی‌گیرد یک قاشق سوپ‌خوری دیگر آردسوخاری اضافه کنید.

منبع: میهن بلاگ