درست کردن کته ساده به مراتب از تهیه برنج آبکش راحتتر و سریعتر است، اما درست کردن یک کته خوب و با کیفیت و خوشمزه هم فوت و فنهای خودش را دارد.
مواد لازم برای برنج کته:
برنج: 2 پیمانه
روغن: 3 قاشق غذاخوری
نمک: به میزان لازم
روش پخت برنج کته:
برای تهیه کته ساده ابتدا برنج را پیمانه کرده و بشویید ، به ازای هر پیمانه برنج یک و نیم پیمانه آب و یک قاشق چایخوری نمک اضافه کرده و دو تا سه ساعت بگذارید خیس بخورد.
بعد از این مدت زمان برنج را روی حرارت قرار داده و اجازه دهید تا بجوشد سپس روغن را بریزید و هم بزنید و اجازه دهید تا آب برنج تمام شود.
هنگامی که آب برنج رو به انتها است یک بار هم زده و سپس درب قابلمه را با یک پارچه نخی و یا حوله تمیز پیچیده و روی قابلمه قرار می دهیم و شعله اجاق را کم
می کنیم تا به مدت 10 دقیقه (برای 2 پیمانه برنج) برنج دم بکشد.
خواص برنج:
- جلوگیری از چاقی
- کنترل فشار خون
- جلوگیری از سرطان
- مراقبت از پوست
- کاهش پیری زودرس
- جلوگیری از آلزایمر