۹ مطلب در آذر ۱۳۹۸ ثبت شده است

طرز تهیه ژله آبجو (سورپرایزی)

ژله آبجو یه ژله سوپرایزی و جالبه که میتونید برای مهموناتون درست کنید و اونا رو شگفت زده کنید ! درست کردنش خیلی خیلی راحته ..

این یه ژله جالب و ساده واسه اذیت کردن مهمون بیچاره س !! اگه مذهبی باشه و بگین آب جو هست یا … میتونین وانمود کنین که میخواین رو سرش بریزین ! بدین ترتیب که:

در حرکتی ناگهانی لیوان رو روی سر مهمان عزیز کج میکنید…. مهمان جیغی زده و خود رو کمی جمع میکنه !! چشمهاش رو برای لحظه ای بسته و آماده ناسزا گفتن میشه !! بعد میبینه که خبری نیست و رودست خورده…. حال دو حالت دارد: یا همون ناسزا رو داده و کتکی زده و پس از سبک شدن میخنده یا از همون اول میخنده ! بسته به اعصاب میهمان محترم شماست.ژله آبجو

طرز تهیه ژله آبجو

طرز تهیه ژله آبجو - ژله یک نفره

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • چهارشنبه ۲۰ آذر ۹۸

    طرز تهیه آبگوشت

    راه حل درست کردن آبگوشت

    آبگوشت از غذاهای لذیذ و پر طرفدار ایرانی ها است که از ترکیب گوشت ،حبوبات و سبزیجات تشکیل شده است که با تیلیت کردن خورده می شود. همچنین آبگوشت از غذاهای اصیل و سنتیمانند اشکنه است . این غذا از زندگی کوچی و عشایری نیاکان ما، به دلیل فرهنگ دامپروری به جای مانده است. 

     

    آبگوشت انواع مختلف دارد که در شهر ها و مناطق مختلف با مواد و ادویه های متفاوتی طبخ میشود. که شناخته ترین آنها ، آبگوشت بزباش ، آبگوشت گندم و آبگوشت بلغور، آبگوشت کشک و...... است.

     

    مواد لازم برای تهیه آبگوشت

    • گوشت گوسفندی با استخوان : 500 گرم ( بهتر است گوشت شما 250 گرم باشد و استخوان آن هم 250 گرم )
    • دنبه (چربی گوسفند) : 50 الی 100 گرم
    • لوبیا سفید : 1/2 پیمانه
    • نخود : 1/2 پیمانه
    • پیاز : 1 عدد بزرگ
    • گوجه فرنگی :3 الی 4 عدد
    • سیب زمینی متوسط :2 عدد
    • رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذاخوری
    • سیر خام : 3 حبه
    • چوب دارچین به اندازه یک انگشت : در صورت تمایل
    • نمک، فلفل و زرچوبه: به مقدار لازم

    طرز تهیه آبگوشت

    نخود و لوبیا را از شب قبل خیس کنید و طی آن چندین بار آب آن را عوض کنید تا هم زودتر بپزد و هم نفخش کاهش یابد.

    نخود و لوبیا

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • سه شنبه ۱۹ آذر ۹۸

    طرز تهیه سالاد سزار

    طرز تهیه سالاد سزار

    سالاد سزار یکی از سالادهای معروف و بسیار خوشمزه ایتالیایی است که مثل دیگر غذاهای ایتالیایی ( پاستا و پیتزا ) تقریبا در کل جهان شناخته شده است. این سالاد با مواد مختلفی تهیه می شود ، که شما هم می توانید به سلیقه خود برخی مواد را حذف و با مواد دیگری جایگزین کنید.

     

    سالاد سزار

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • دوشنبه ۱۸ آذر ۹۸

    طرز تهیه خورشت کرفس

    طرز تهیه “خورشت کرفس” به همراه نکات تکمیلی

    خورشت کرفس یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است. خورشت کرفس از گوشت گوسفند یا گاو خُرد شده به همراه کرفس، نعناع و جعفری تهیه می‌شود. در بعضی مناطق در تهیه خورشت کرفس از گوشت مرغ نیز استفاده می کنند. خورشت کرفس به واسطه حضور کرفس در آن که ویتامین و مواد مغذی زیادی دارد، برای سلامتِ قلب، پوست، کبد، کنترل فشار خون و تعدادی خواص دیگر را دارد. خورشت کرفس برخلاف خوشمزه بودن، در بین ایرانی‌ها به خصوص جوان‌ها از طرفداری کمتری برخوردار است. کودکان کمتر این غذا را دوست دارند اما اگر حرفه‌ای آن را درست کنید و چاشنی‌های لازم را به این خورشت اضافه کنید مطمئناً کودکان نیز خورشت کرفس را دوست خواهند داشت.

    Image result for ‫خورشت کرفس‬‎

    مواد لازم برای خورشت کرفس با گوشت

      • پیاز 2 عدد
      • گوشت خورشتی 300 گرم
      • کرفس 500 گرم
      • برگ کرفس 100 گرم
      • لیموعمانی 3 عدد
      • نعنا تازه 20 گرم
      • جعفری تازه 80 گرم
      • رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری
      • نمک و فلفل به مقدار لازم

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • شنبه ۱۶ آذر ۹۸

    طرز تهیه پیتزا سیر و استیک با طعم فوق العاده عالی و لذیذ

    مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا

    • آرد : به مقدار لازم
    • شیر : نصف پیمانه
    • پودر خمیر : نصف قاشق چایخوری
    • آب ولرم : نصف پیمانه
    • روغن زیتون : نصف پیمانه
    • بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
    • نمک : نصف پیمانه

    مواد لازم برای تهیه مواد رویه پیتزا 

    • سیر : شش عدد
    • پنیر پارمسان رنده شده : ۲۰ گرم
    • جعفری : یک ساقه
    • فیله گوساله ورقه ای خرد شده : ۴۰۰ گرم
    • پنیر موزارلا رنده شده : ۴۰۰ گرم
    • خمیر پیتزا : ۴ عدد
    • روغن زیتون : به مقدار لازم
    • نمک : به مقدار لازم

    طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی

    ابتدا پودر خمیر و نمک را درون ظرفی مناسب بریزید و مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید سپس آب ولرم را به مخلوط پودر خمیر بیفزایید و مخلوط آماده شده را به مدت ده دقیقه در مکانی گرم قرار دهید.

    خمیر پیتزا

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۲ ]
    • آشپز باشی
    • سه شنبه ۱۲ آذر ۹۸

    طرز تهیه خوراک بادمجان تند

    خوراک بادمجان تند یک پیش غذای خوشمزه

     

    مواد لازم برای تهیه خوراک بادمجان تند :

     بادمجان ۳ عدد 
     هویج رنده شده ٤ عدد 
     جعفری خرد شده  ۱ پیمانه
     سیر له شده  ٤ حبه
     آب لیموترش  ۲ عدد
     سس فلفل تند به مقدار لازم 
     نمک  به مقدار لازم
    سرکه به مقدار لازم
    رازیانه به مقدار لازم

    مواد لازم برای تهیه خوراک بادمجان تند, تهیه خوراک بادمجان تند

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • يكشنبه ۱۰ آذر ۹۸

    طرز تهیه ماست خانگی خوشمزه

    کامل ترین آموزش طرز تهیه ماست در خانه

    وجود مواد نگهدارنده در ماست های صنعتی بسیاری از خانم ها را به این فکر می اندازد که در خانه ماست درست کنند . ماست خانگی طعم بسیار خوبی دارد و از مواد شیمیایی و افزودنی ها به دور است .

    طرز تهیه ماست

    در قدیم تمامی مواد غذایی خانوارها در منزلشان تهیه میشد و راز سلامتی و سرزندگی و طول عمر بالای پیشینیان ما همین بوده است پس بهتر است ماهم تا جایی که امکانش هست از مواد غذایی آماده دوری کنیم و به تهیه آنها در منزل روی بیاوریم.

    یکی از پرخاصیت ترین مواد غذایی ماست است که دارای خواص زیادی است و آن را می توان در خانه تهیه کرد .

    طرز تهیه ماست ترش

    بهترین طرز تهیه ماست خانگی با طعم مورد علاقه شما

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۱ ]
    • آشپز باشی
    • شنبه ۹ آذر ۹۸

    استفاده خلاقانه از قالب‌های یخ در آشپزی

    قبول دارید که اگر در خانه‌داری، کمی خلاقیت به خرج بدهید، نتایج جالب و مفیدی حاصل می‌شود؟ مثلا استفاده از قالب‌های یخ برای مصارف گوناگون می‌تواند، یکی از همین نتایج باشد. به‌جای اینکه به قالب‌ها فقط به چشم قالبی برای درست کردن یخ نگاه کنید، از آنها برای درست کردن خوراکی‌های خوشمزه با ترکیبات جالب یخ و مواد دیگر بهره ببرید. مثلا نگاهی به درون یخچال بیندازید و ببینید که چه چیزهایی دارید و ترکیب کدام‌یک با یخ می‌تواند یک ترکیب جالب و خلاقانه باشد. در ادامه، چند روش برای استفاده از قالب‌های یخ به شکلی هنرمندانه و متنوع را معرفی کرده‌ایم. با ما همراه باشید.

    استفاده خلاقانه از قالب‌های یخ در آشپزی

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • چهارشنبه ۶ آذر ۹۸

    ۷ نکته برای خوشمزه‌تر شدن پیتزاهای خانگی

    چه کنیم که یک پیتزای خانگی عالی داشته باشیم؟

    پیتزاهای خانگی می‌توانند از تمام پیتزاهای بهترین رستوران‌ها هم بهتر شوند اگر به فوت و فن آنها توجه کنیم و کمی خلاقیت را چاشنی درست کردن آن کنیم. یکی از مزیت پیتزاهای خانگی این است که شما می‌تواند هر چیزی که خواستید را به خمیر اضافه کنید و همه چیز طبق سلیقه شما باشد؛ اما در رستوران‌ها به هر حال یک چیزی در ترکیب پیتزا هست که شما آن را جدا می‌کنید و علاقه‌ای به خوردنش ندارید. از پنیر زیاد گرفته تا قارچ و فلفل دلمه و همه ترکیباتی که کاملا سلیقه‌ای است. اما چه کنیم که یک پیتزای خانگی عالی داشته باشیم؟

    ۷ نکته برای خوشمزه‌تر شدن پیتزاهای خانگی

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • چهارشنبه ۶ آذر ۹۸