تیرامیسو

تیرامیسو دسر معروف ایتالیاییست که با قهوه و لیدی فینگر ساخته میشود. این دسر جزو دسر های بسیار لذیذ و آسان است. شاید تنها سختی اش یافتن دستور اصلی آن است. 

خیلی ها فکر میکنن تیرامیسو تخم مرغ دارد، برخی اعتقاد دارند بدون تخم مرغ اصلش است و یا میشود از خامه بجای پنیر ماسکارپونه استفاده کرد.

 من شخصا از خانواده ی ایتالیایی خود این دستور رو گرفتم. میتوانید طبق میلتان آنرا تغییر دهید اما این دستور قول یک تیرامیسوی بسیار خوشمزه را میدهد.

 

 

مواد لازم برای تهیه تیرامیسو اصل ایتالیایی

پنیر ماسکارپونه – یک عدد (کاله میزند و رنگ بسته بندی سبز است)

شیر – به میزان اندک

لیدی فینگر – یک بسته 200 گرمی

قهوه اسپرسو – یک لیوان

شکر – 20 گرم

زرده تخم مرغ – 3 عدد

پودر کاکائو – 2 تا 3 قاشق غذاخوری

یک عدد ظرف مربعی (در دار)

در شیکفود همراه ما باشید

  •  طرز تهیه کباب “کوبیده مرغ” 

  • شیر برنج

    • طرز تهیه تیرامیسو اصل ایتالیایی

      ظرفتان را آماده داشته باشید.

      پنیر را با شکر و زرده تخم مرغ هم زده و هنگامی که مواد غلیظ شد، اندکی آنرا با شیر رقیق کنید، در حد مواد کیک.

      قهوه سرد را درون یک پشقاب بریزید و لیدی فینگر ها را درونش بزارید و بردارید.

      نکته: اگر میخواهید لیدی فینگر ها ترد دربیایند، خیلی کم درون قهوه نگه دارید.

      نکته: اگر میخواهید تیرامیسوی نرمی داشته باشید، لیدی فینگر را 2 بار درون قهوه بگذارید و بردارید تا کاملا به قهوه آغشته شود.

      درون ظرف مربعیتان، شروع به چیدن لیدی فینگر های آغشته شده به قهوه بکنید.

      هنگامی که یک ردیف تمام شد، با احتیاط یک لایه مواد پنیری را روی آن بمالید.

      با الک، کاکائو را روی آن آرام بپاشید تا کامل سطحش قهوه ای شود.

      دوباره لیدی فینگر ها را بچینید و رویش را با مواد پنیری بپوشانید. در نهایت با کاکائو رویش را قهوه ای کنید.

      تیرامیسوی شما هم اکنون آمادست اما برای طمع بهترمیتوانید  2 ساعتی آنرا درون یخچال (با درب بسته یا روکش) قرار بدهید.

      منبع: به روز شو