۶ مطلب در بهمن ۱۳۹۸ ثبت شده است

طرز تهیه کوفته قلقلی با گوشت برای همراهی با انواع غذاها

کوفته قلقلی یک نوع کوفته گوشتی چند منظوره است که برای همراهی با اغلب غذاها می‌توان از آن استفاده کرد. انواع خورش، پلو، سوپ و پاستا با وجود این کوفته گوشتی درست می‌شود. برای اینکه کوفته قلقلی وا نرود و منسجم باشد، باید شیوه صحیح درست کردن آن را بدانید که در زیر به شما آموزش داده می‌شود.

طرز تهیه کوفته قلقلی

کوفته قلقلی یا میت بال از گوشت چرخ شده، خرده نان، پیاز رنده شده، تخم مرغ، کره و ادویه‌ تشکیل شده است. این مواد را با هم ترکیب کرده و به صورت یک توپ کوچک در می‌آورند. کوفته قلقلی را هم می‌توان در ماهیتابه سرخ کرد، هم در فر و روی سینی پخت و هم می‌توان آن را آب‌پز یا بخارپز (نوع چینی) کرد. انواع کوفته قلقلی در واقع بر حسب نوع گوشت و ادویه‌های مورد استفاده تفکیک می‌شود. اصطلاح کوفته قلقلی فقط برای کوفته درست شده با گوشت بکار نمی‌رود بلکه بسیاری از اوقات به کوفته‌های گیاهی هم گفته می‌شود.

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • يكشنبه ۲۷ بهمن ۹۸

    طرز تهیه کباب “کوبیده مرغ” و نکات تکمیلی آن

    مواد لازم جهت درست کردن کباب کوبیده مرغ

    •  پیاز 5 عدد
    • مرغ چرخ کرده   1 کیلو
    • شوید   1و نیم قاشق غذاخوری
    • نمک   1 قاشق غذاخوری
    •  فلفل  به اندازه دلخواه
    • جوش شیرین   1/3 قاشق غذا خوری
    • آویشن نصف قاشق غذا خوری

    در شیکفود همراه ما باشید

    • کباب-کوبیده-مرغ

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • شنبه ۱۹ بهمن ۹۸

    شیر برنج

     

    برنج نیم دانه 1 پیمانه
    آب 2 تا 3 پیمانه
    گلاب 1 پیمانه
    شکر 1 پیمانه
    ◀میتوانید شکر نریزید و در انتها شیربرنج را با مربا یا شیره یا عسل سرو کنید
    ◀میزان شکر رو بنا به ذائقه میتونید کمتر کنید
    شیر پرچرب 4 پیمانه
    خامه صبحانه 3 قاشق سوپخوری(به دلخواه)
    کره 30 گرم(به دلخواه)
    نمک 1/4قاشق چایخوری
    من دستور رو دوبرابر کردم

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۱ ]
    • آشپز باشی
    • دوشنبه ۱۴ بهمن ۹۸

    برگر ذرت و سویا، برگری گیاهی مخصوص گیاه خواران

    هر برگری که از گوشت درست نمی‌شود، گیاهخوارها یا آنهایی که به هر دلیلی گوشت به خصوص گوشت قرمز نمی‌توانند بخورند هم باید بتوانند برگر بخورند. برگر ذرت و سویا یکی از انواع برگرهای گیاهی است که طعم و مزه بی‌نظیری دارد. در ضمن شما می‌توانید آن را از قبل درست کرده و در سفر و پیک‌نیک بدون هیچ‌ نگرانی میل کنید.

    برگر ذرت و سویا، برگری گیاهی مخصوص گیاه خواران

    مواد لازم برای درست کردن برگر ذرت و سویا گیاهی 6 نفر :

    سویا : 2 پیمانه
    پیاز کوچک : 1 عدد
    ذرت پخته : 1 پیمانه
    آرد سوخاری : 2 ق‌اشق سوپخوری
    تخم‌مرغ : 1 عدد
    نمک و فلفل : به میزان لازم
    زردچوبه : 1 قاشق چایخوری
    روغن : به میزان لازم

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • شنبه ۱۲ بهمن ۹۸

    نکات مهم در پخت ته‌چین؛ غذایی که خلاقیت می‌طلبد

    مواد لازم:

    • پیاز: یک عدد
    • روغن: به مقدار لازم
    • گوشت : ۶۰۰ گرم
    • نمک و زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم
    • برنج : ۴ پیمانه
    • تخم مرغ: دو عدد
    • ماست چکیده : ۸ قاشق غذاخوری
    • کره: ۲۰۰ گرم
    • زعفران دم‌کرده : ۴ قاشق غذاخوری
    • خلال بادام و خلال پسته برای تزیین: به مقدار لازم

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۱ ]
    • آشپز باشی
    • دوشنبه ۷ بهمن ۹۸

    طرز تهیه پلو مکزیکی

    مواد لازم :
    نخود سبز : ۱ پیمانه
    سینه مرغ : حدود۲۵۰ گرم
    فلفل های دلمه ای رنگی نگینی : ۱ عدد
    سیر خرد شده : ۵ حبه
    قارچ تفت داده شده : ۱ پیمانه
    کنسرو ذرت : ۱ پیمانه
    برنج آبکش : ۴ پیمانه
    آویشن یا ادویه کاری : به میزان لازم
    نمک، فلفل : به میزان لازم
    زعفران : به میزان لازم 

     

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • سه شنبه ۱ بهمن ۹۸