یکی از ترشی های خوش طمع و خوشمز ترشی بادمجان شکم پر است که بسیار ساده درست می شود و نیز مواد اولیه آن هم همیشه و در تمام فصول در دسترس می باشد.

با

مواد لازم برای ترشی بادمجان :

  • هویچ :200 گرم
  • نعناع و ترخون: به مقدار لازم
  • بادمجان قلمی : 1 کیلوگرم 
  • سیر: 250 گرم
  • فلفل سبز : 50 گرم
  • سرکه : به مقدار لازم

طرز تهیه ترشی بادمجان شکم پر:

برای تهیه ترشی شکم پر ابتدا سبزی ترشی را پاک کرده و بشویید و بگذارید تا آبش کاملا برود سپس آن را خرد کنید.

در این میان سیر را پوست گرفته و خرد کنید، هویج و فلفل را هم شسته و خرد نمایید.

حالا بادمجان ها را شسته و قسمت بالایی کلاهک آن را جدا کنید و یک برش روی شکم بادمجان ها ایجاد نمایید.

بادمجان ها را به همراه سرکه داخل قابلمه ای بریزید و برای چند دقیقه بپزید تا نرم شود سپس از روی حرارت بردارید تا خنک گردد.

شکم بادمجان ها را با موادی که از قبل خرد و مخلوط کرده ایم پر می کنیم.

سپس بادمجان های شکم پر را درون ظرف مورد نظر ریخته و سرکه را به آن اظافه می کنیم به اندازه ای که سرکه تا اندازه ی بالاتر از بادمجان ها باشد در ظرف را خوب می بندیم و بعد از 10 الی 12 روز ترشی قابل خوردن است.

همچنین بخوانید:

طرز تهیه “کاچی” با طعم لذت بخش

دستور تهیه دو نوع سوپ خوشمزه

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو

نکات:

  1. هرگز از ظروف پلاستیکی و روی برای ترشی استفاده نکنید و فقط از ظروف سفالی، بلوری یا چوبی استفاده کنید.
  2. بهترین نوع سرکه از انگور، کشمش و سیب تهیه میشود.
  3. ظرف های ترشی باید در جای خنک قرار دهید.
  4. برای تندتر شدن ترشی در هر لایه میتوانید از فلفل سبز قلمی استفاده کنید.
  5. اگر با غذای تند ناسازگاری دارید سیر و فلفل کمتری داخل ترشی بریزید.

خواص هویج:

  1. هویج موجب حفظ سلامت کبد میشود.
  2. مصرف هویج موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
  3. هویج التهابات کبدی را کاهش داده و موجب بهبود شرایط کبد چرب شود.
  4. خوردن هویج به طور منظم موجب تنظیم قند خون یا پیشگیری از افزایش و نوسانات قند خون در بدن شود.

منبع:newcooking.lxb