بابا غنوش یکنوع غذای لبنانی است که به خاطر طعم بی نظیرش نه تنها در کشور لبنان که در ایران هم محبوبیت زیادی دارد. طعم این غذا به دلیل اینکه در آن از بادمجان کبابی استفاده می شود شباهت هایی به طعم میرزا قاسمی ما ایرانی ها دارد.
مواد لازم برای تهیه بابا قنوش:
- 1 عدد پیاز متوسط خردشده ریز
- 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1 حبه سیر بزرگ رنده شده
- 4 عدد بادمجان
- 2 قاشق غذاخوری آب لیموترش
- نمک به میزان لازم
- فلفل سفید یا فلفل سیاه به مقدار لازم
- 2 قاشق غذاخوری جعفری ریز شده
- 2 قاشق غذاخوری ارده
طرز تهیه بابا قنوش خانگی:
برای تهیه این غذای خوشمزه ابتدا باید بادمجان ها را شسته و روی ذغال یا اجاق گاز کبابی کنید، سپس پوست آن را جدا کرده و ساتوری کنید.
در مرحله بعد پیاز و سیر را رنده یا ریز کنید و سپس با کمی روغن در تابه سرخ کنید تا طلایی شوند.
تابه را از روی حرارت بردارید. ارده، بادمجان له شده، جعفری وآبلیمو ترش و نمک و فلفل را اضافه کنیدهمه مواد را با هم مخلوط کنید در یک بشقاب پهن کنید و در وسط آن روغن
زیتون بریزید وبا جعفری آنرا تزیین کنید.
نکات:
- بادمجان ها را میتوانید درفر با دمای 180 به مدت 45 دقیقه بگذارید وبعد آنها را دوقسمت کنید وبا قاشق مغز بادمجان را از پوستش جدا کنید
- این حمص نیست اشتباه نکنید.
- این یه پیش غذای عربی یه دیپ عالی با نون تست یا نان پیتا یا بیسکویت و یا چیپس یا درکنار کباب میل کنید.
خواص ارده:
- ارده موجب افزایش قدرت یادگیری و تقویت حافظه کودکان میشود.
- ارده و عسل برای درمان اختلالات کبد و کلیه و تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است.
- ارده استخوان درد و دردهای عضلانی را تسکین می دهد.
- مصرف ارده به همراه عسل موجب تقویت نیروی جنسی میشود.