خامه فرم گرفته یا همان خامه ی کیک یکی از مواد اصلی کیک پزی است که اگز بتوانید آن را در منزل تهیه کنید می توانید انواع کیک های خشومزه و شیرینی های گوناگون سالم را در خانه تهیه کنید.

مواد لازم خامه کیک:

خامه ١ کیلو

پودر خامه ۵ ق غ

پودر شکر ١۵٠ الی ٢٠٠ گرم

وانیل ١ ق غ

دستور تهیه خامه کیک:

همه رو با هم خوب مخلوط کنید و توی ظرف در بسته ٨ الی ٢۴ ساعت بزارید فریزر تا کاملا سفت شه و هر وقت خواستید استفاده کنید به مقدار مورد نیاز توی ظرف همزن بریزید و بزارید کمی در دمای محیط شل بشه و بعد با همزن حدود ٧ الی ٨ دقیقه بزنید تا فرم بگیرد.

همچنین بخوانید: 

طرز تهیه استانبولی پلو با طعمی واقعی و طبیعی

طرز تهیه نانِ ایتالیایی «فوکاچیا»

طرز تهیه ته چین مرغ

اگه خواستید خامه دیرتر آب بندازه به ازای هر ١ پیمانه خامه ای که فرم میدید ١ ق چ پودر ژلاتین رو روی ٢ ق غ آب سرد بپاشید و ٣ دقیقه کنار بزارید بعد روی بخار آب بن ماری کنید و بزارید کمی خنک بشه و وقتی خامه در حال فرم گرفتنه کم کم بهش اضافه کنید

 

منبع: sanazosania