مواد لازم جهت درست کردن سوپ جو

  • جو 1پیمانه
  • جعفری 1 قاشق غذا خوری
  • پیاز 1 عدد بزرگ خرد شده
  • جو پرک 5 قاشق غذاخوری
  • آب مرغ 2 لیوان
  • نصف سینه مرغ پخته شده و ریش ریش شده
  • هویج رنده شده نیم کیلو
  • نمک به میزان دلخواه
  • زردچوبه 1 قاشق غذا خوری
  • فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
  • آرد برنج 1 قاشق غذاخوری سرپر
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری سرپر
  • نمک به میزان دلخواه
  • روغن زیتون برای تفت دادن

مواد لازم سوپ جوسوپ جو

سوپ جو

مواد لازم برای درست کردن سوپ جو

طرز تهیه سوپ جو خوشمزه و جا افتاده

ابتدا مقداری روغن زیتون را به همراه پیازهای خردشده در داخل ظرفی مناسب با حرارت ملایم میریزیم و به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم .البته نباید پیازها رنگشان عوض شود .

کافیست فقط نرمتر شوند و بعد ادویه ها را به پیازها اضافه میکنیم و هم میزنیم .رب گوجه فرنگی را هم با کمی آب حل میکنیم و به داخل پیاز ها میریزیم و دوباره به مدت 5 دقیقه

تفت میدهیم.

درست کردن سوپ جو

آموزش درست کردن سوپ جو

بعد از آن جوی خیس خورده و هویج را به مواد اضافه میکنیم و به مدت 5 دقیقه تفت میدهیم.بعد از این زمان آب مرغ را به همراه یک لیوان آب به بقیه مواد اضافه میکنیم و اجازه

میدهیم تا به مدت یکساعت این مواد در کنار هم با حرارت ملایم بپزند. دقت کنید جو باید از قبل به مدت 24 ساعت خیس بخورد.

و بعد از این ساعت جوی داخل سوپ را تست میکنیم اگر پخت ،بقیه مواد را اضافه کنیم و به مدت 15 دقیقه دیگر میپزیم.

سوپ جو برای 15 نفر

چگونه سوپ جو درست کنیم ؟ 

و اگر نپخت به آن آب اضافه میکنیم تا دوباره زمان بیشتری جو ها بپزند. در انتهای پخت آرد برنج را با کمی آب مخلوط میکنیم و به همراه گوشت مرغ و جو پرک و دو لیوان آب داخل

در شیکفود همراه ما باشید

مواد قابلمه میریزیم و اجازه میدهیم به مدت 15 دقیقه دیگر هم بپزند و در 5 دقیقه آخر جعفری را در داخل سوپ آماده شده میریزیم.

درست کردن سوپ جو

طرز تهیه سوپ جو با مدل رستورانی

هنگام سرو کردن سوپ هم میتوانید کمی کره و آب لیمو در داخل سوپتان بریزید و نوش جان کنید.

نکاتی بکر و ناب برای خوشمزه تر شدن سوپ جو :

  1. برای داشتن سوپ جو خوشمزه و جا افتاده باید جو حتماً خوب بپزد و لعاب بیندازد.
  2. برای پخت سوپ جو با شیر باید حتما شیر را گرم کنید چون اگر شیر سرد را در سوپ جو بریزید شیر می برد ولی وقتی حرارت آن با سوپ جو برابر باشد دیگر سوپ جو بریده و اصطلاحاً (بره بره) نمی شود.
  3. برای غلیظ شدن سوپ جو می توانید 2 قاشق سوپ خوری آرد ذرت یا گندم را در یک دوم لیوان آب سرد حل کرده و به سوپ جو اضافه کنید.
  4. از قرص عصاره ی مرغ نیز می توانید برای تهیه سوپ جو نیز استفاده کنید.
  5. اگر میخواهید سوپ جو با خامه داشته باشید بهتر است خامه را با کمی سوپ داغ مخلوط کرده و بعد به سوپ جو اضافه کنید.
  6. جعفری را خیلی ریز کنید طوری که آب نیندازد سپس روی سوپ جو بریزید.
  7. هویج نگینی خرد شده برای سوپ جو مناسب تر است زیرا رنگ سوپ را سفیدتر نگه می دارد و زیباتر است.
  8. چربی آب گوشت یا مرغ را بعد از سرد کردن در یخچال، از آن جدا کنید.
  9. برای نگهداری جو پخته می توانید آن را در بسته های کوچک در فریزر نگهداری کنید تا پختن سوپ جو زمان کمتری بگیرد.
  10. بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرت مشکلی ندارد.
  11. سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.
  12. برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که بالا می آید را با قاشق بردارید.
  13. سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند.
  14. سوپ جوسوپ را می توان با جوی معمولی هم پخت. اما باید بدانید برای پخت به مدت زمان بیشتری نیاز دارد و ممکن است در اثر غفلت ته بگیرد. ترجیحا از جوی پرک استفاده کنید که سریع تر آماده می شود و احتمال ته گرفتنش هم کم است.
  15. جوی پرک را در یک ظرف خیس کنید تا شن و ماسه احتمالی ته نشین شود. بعد بگذارید تا بپزد.
  16. در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و پس از 15دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.
  17. برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.
  18. افزودن خامه نیز می تواند باعث غلیظ شدن سوپ شود.
  19. آب مرغ را پیاز و سیب زمینی طعم دار کنید.لازم نیست آنها را خرد کنید میوانید درسته در آب بیندازید و همان طور بعد ازپخت از آب بیرون بیاورید.
  20. کره و لیموی تازه، طعم استثنائی به سوپ خواهد داد.

نکات تکمیلی در مورد سوپ جو

سوپ جو جزو سوپ میباشد 
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقه میباشد .
سوپ جو را می توانید در وعده پیش غذا - سرو کنید . 
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 15 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک