بادمجان کبابی ترکیه ای 

بادمجان کبابی ,  را روی منقل، روی ذغال، فر و مایکروفر تهیه می کنند که البته بسیار لذیذ خواهد شد. کباب کردن بادمجان روی منقل و گاز بسیار آسان است اما با توجه به اینکه

اکثر منازل امروزی آپارتمانی هستند ما سعی داریم در این بخش از آموزش آشپزی طرز کبابی کردن بادمجان در فر را نیز به شما آموزش دهیم. پس تا انتهای مطلب با ما همراه

باشید.

 

بادمجان کبابی در فر

غذاهای زیادی با بادمجان تهیه می شود که اکثر آنها توسط شمالی ها تهیه می شود و البته که نباید از خواص بادمجان غافل شد. بعنوان مثال غذاهای خوشمزه ای مانند،

میرزا قاسمی ، کال کباب دو غذای بسیار معروف گیلانی ها است که با بادمجان تهیه می شود.

 

بادمجان کبابی روی منقل و گاز

– برای کباب کردن بادمجان اولین کاری که باید انجام دهید این است که به خوبی آن ها را شستشو دهید. سپس بادمجان ها را در آبکش قرار دهید تا آب اضافی شان خارج شود.

بعد از خشک شدن بادمجان ها با استفاده از یک چاقوی تیز، چندین سوراخ روی آنها ایجاد کنید.

– می توانید به جای سوراخ چند برش طولی روی بادمجان ها هم ایجاد کنید. بعد از این کار آنها را روی شعله پخش کند بگذارید. صبر کنید تا پوست آنها کاملاً حالت سوخته به

خودش بگیرد. دقت کنید که همه طرف پوست بادمجان باید کبابی شود.

– بعد از اینکه مطمئن شدید که هر طرف کبابی شده است آن را از روی شعله پخش کن بردارید. کمی زمان دهید تا خنک شوند. حالا می توانید به آسانی پوست بادمجان های

کبابی را بگیرید. بعد از اینکه پوست گرفتید، کباب بادمجان شما کاملاً آماده شده است.

– دقت داشته باشید که اگر شعله پخش کن ندارید، از شعله گاز هم می توانید استفاده کنید. در این حالت البته تمیز کردن گاز هم به کارتان اضافه می شود. چون پوست های

کباب شده بادمجان گاز را کثیف خواهند کرد.

 

بادمجان کبابی در فر

1) در این روش هم می بایست ابتدا بادمجان ها را به خوبی بشوئید. بعد از شستن هم باید آنها را در گوشه ای قرار دهید تا خشک شوند. 

2) بعد از این که آب بادمجان ها گرفته شد، مانند روش قبلی چند سوراخ ریز روی هر کدام از بادمجان ها ایجاد کنید. حالا به سراغ سینی فر بروید و روی سینی را با کاغذ روغنی

بپوشانید.

3) حالا بادمجان ها را روی سینی قرار داده و دمای فر را بر روی 200 درجه سانتی گراد بگذارید. حالا وقت آن است که به مدت نیم ساعت صبر کنید تا بادمجان ها کباب شوند.

در طول این مدت هر چند وقت بادمجان ها را نیاز است ک پشت و رو کنید تا همه جای آنها به خوبی کباب شود.

4) هر زمان که احساس کردید، تمامی بادمجان به خوبی برشته شدند، اقدام به بیرون آوردن سینی فر کنید. بعد از خارج کردن سینی فر کمی صبر کنید تا از حرارت بیوفتد و بعد از

آن به راحتی آنها را پوست بگیرید. بعد از آن می توانید کباب ها را تزئین و سرو نمایید.

منبع: روزگار