مواد لازم برای ۴ نفر

  • آرد سوخاری ۱ لیوان
  • کنجد به اندازه کافی
  • سیر ۲ حبه
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • آرد سفید ۱ لیوان
  • سینه مرغ ۲ عدد
  • پاپریکا نصف قاشق مرباخوری
  • پودر زنجبیل ¼ قاشق مربا خوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • روغن مایع به اندازه کافی

روش درست کردن شنیسل مرغ:

برای تهیه شنیسل مرغ ابتدا سیرها را پوست گرفته و رنده کنید سپس تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با سیر رنده شده، پابریکا ،نمک،فلفل سیاه ،زنجبیل مخلوط کنید و هم بزنید تا یکدست شود.

حالا سینه ها را به شکل افقی و باریک برش زده و کنار بگذارید، آرد سوخاری را داخل یک بشقاب ریخته و تابه ای ار روی حرارت قرار دهدی کمی روغن بریزید و بگذارید تا گرم شود.

سینه های برش زده را  ابتدا داخل تخم مرغ غوطه ور کرده و بعد از آن به آرد سوخاری آغشته کرده و داخل روغن قرار دهید تا سرخ شده و مغز پخت گردد.

هنگامی که یک طرف شنیسل پخت آن را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز پخته و کمی سرخ شود. برای اینکه متوجه بشیم شنیسل پخته است یا نه یک عدد خلال دندان یا سیخ کباب چوبی را داخل شنیسل فرو می کنیم و تا ۳ می شماریم

در شیکفود همراه ما باشید

 شنیسل ها را بعد از پخت در صافی یا روی دستمال آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن اضافه آن گرفته شود. شنیسل ها را به هر نفر در بشقابی قرار می دهیم و هر نوع سبزی یا کاهو خرد شده را در کنار آن می چینیم و با خیار شور و گوجه فرنگی تزئین می کنیم و با سس مورد علاقه نوش جان کنید. در صورت تمایل می توانید از سیب زمینی سرخ کرده هم استفاده کنید.

 

خواص زنجبیل:

  1. زنجبیل می تواند به درمان اگزما کمک کند.
  2. خوردن زنجبیل به درمان آسم و آلرژی کمک می کند.
  3. زنجبیل برای کاهش درد قاعدگی موثر است.
  4. مصرف زنجبیل موجب تسکین دردهای آرتروز میشود.
  5. مصرف زنجبیل برای درمان حالت تهوع و استفراغ  مفید است.