حلیم غذای پر طرفدار،مقوی و البته چاق کننده است که معمولا در وعده صبحانه و یا افطار سرو میشود. تهیه این غذا صبر و حوصله زیاد میخواهد و پختش زمان زیادی میبرد.

 

در شیکفود همراه ما باشید

 

 

مواد لازم برای تهیه حلیم:

  •  گوشت مرغ یا بوقلمون یا گوسفند: حدود 100 گرم
  •  گندم پوست کنده: نیم کیلو
  •  روغن حیوانی یا کره آب شده: به مقدار لازم
  •  شکر و دارچین: برای تزیین
  •  آب: 8-10 لیوان
  •  نمک: نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه حلیم خانگی:

گندم را از یک روز قبل شسته و بخیسانید ، سپس به همراه گوشت ، آب و نمک داخل قابلمه بزرگی بریزید و بگذارید تا با شعله ملایم بپزد.

بعد از اینکه گوشت پخت آن را از داخل حلیم خارج کرده و ریش ریش کنید، مقداری از گوشت ریش شده رو برای تزیین نگه دارید و بقیه رو دوباره داخل حلیم بریزید.

حالا کل مواد داخل قابلمه رو با گوشت کوب برقی میکس میکنیم. به همین سادگی حلیم حاضره.

زمان کشیدن هم با کره و دارچین و شکر تزیینش میکنیم. البته خیلی ها حلیم رو بدون شکر دوست دارن. من برای تزیین از کنجد هم استفاده کردم.

 

خواص حلیم:

  1. خوردن حلیم برای جلوگیری از یبوست و سرطان روده بزرگ مفید است.
  2. گندم موجود در حلیم خاصیت ضد انگلی دارد.
  3. حلیم دارای مقادیر زیادی آهن بوده و مصرف آن برای افرادی که کم خونی دارند توصیه میشود.