حلیم غذای پر طرفدار،مقوی و البته چاق کننده است که معمولا در وعده صبحانه و یا افطار سرو میشود. تهیه این غذا صبر و حوصله زیاد میخواهد و پختش زمان زیادی میبرد.
در شیکفود همراه ما باشید
مواد لازم برای تهیه حلیم:
- گوشت مرغ یا بوقلمون یا گوسفند: حدود 100 گرم
- گندم پوست کنده: نیم کیلو
- روغن حیوانی یا کره آب شده: به مقدار لازم
- شکر و دارچین: برای تزیین
- آب: 8-10 لیوان
- نمک: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه حلیم خانگی:
گندم را از یک روز قبل شسته و بخیسانید ، سپس به همراه گوشت ، آب و نمک داخل قابلمه بزرگی بریزید و بگذارید تا با شعله ملایم بپزد.
بعد از اینکه گوشت پخت آن را از داخل حلیم خارج کرده و ریش ریش کنید، مقداری از گوشت ریش شده رو برای تزیین نگه دارید و بقیه رو دوباره داخل حلیم بریزید.
حالا کل مواد داخل قابلمه رو با گوشت کوب برقی میکس میکنیم. به همین سادگی حلیم حاضره.
زمان کشیدن هم با کره و دارچین و شکر تزیینش میکنیم. البته خیلی ها حلیم رو بدون شکر دوست دارن. من برای تزیین از کنجد هم استفاده کردم.
خواص حلیم:
- خوردن حلیم برای جلوگیری از یبوست و سرطان روده بزرگ مفید است.
- گندم موجود در حلیم خاصیت ضد انگلی دارد.
- حلیم دارای مقادیر زیادی آهن بوده و مصرف آن برای افرادی که کم خونی دارند توصیه میشود.