باقالی پلو یکی از غذاهای مجلسی است که به روش های مختلفی تهیه میشود اما باقالی پلو با گوشت گردن مجلسی تر و طعم آن لذیذ تر است.

 

 

مواد لازم برای باقالی پلو با گردن:

  1. باقالی: 1 پیمانه
  2. شوید: 1/3 پیمانه 
  3. برنج: 2 پیمانه
  4. دارچین و کره : به میزان دلخواه
  5. پیاز: 1 عدد
  6. سیر : چند حبه

 

در شیکفود همراه ما باشید

 


طرز تهیه باقالی پلو با گوشت گردن:
ابتدا گوشت گردن را شسته و در قابلمه ای قرار دهید ، پیاز را پوست گرفته و روی گوشت خرد کنید. سیرها را هم پوست گرفته و درسته داخل قابلمه بیاندازید، کمی فلفل و زردچوبه بزنید و چند لیوان آب و اجازه دهید تا گوشت بخوبی بپزد.
وقتی گوشت پخت و حدود یک لیوان آب داشت مقداری نمک، زعفران و کمی کره به آب گوشت اضافه میکنیم. 
زیر گوشت رو خاموش کنید و در آب در حال جوش باقالی بریزید کمی که پخت برنج رو اضافه کنید
برنج که نیم پز شد آبکش کنید و در قابلمه ای لابلا برنج و باقالی بریزید کمی شوید و پودر دارچین بپاشید تا همه ی برنج تموم بشه و حالا آب خوشمزه گردن رو بهش اضافه کنید و دم کنید.

 

خواص باقالی:

  1. باقالی ورم پروستات را کاهش میدهد و همچنین برای افزایش نیرو در دوران نقاهت مفید است.
  2. خوردن باقالی برای درمان سیاتیک و درد مفاصل مفید بوده و برای درمان رماتیسم کاربرد دارد.
  3.  فسفر موجود در باقالی موجب تقویت هوش میشود.
  4. باقالی ضعف اعصاب را از بین میبرد و خستگی های جسمی و فکری را کاهش می دهد.