ماهی فیویج

مواد لازم ماهی فیویج :


ماهی (سفید) 1عدد 100 گرم / 100 کالری

سبزی (شامل گشنیز، نعنا و پونه ساییده شده) 3قاشق غذاخوری نامشخص

سیر 3حبه 100 گرم / 120 کالری

پیاز 1عدد 100 گرم / 5 کالری

گردو (آسیاب شده) 1پیمانه 100 گرم / 688 کالری

کشمش 1پیمانه 100 گرم / 272 کالری

نمک به میزان لازم 100 گرم / 0 کالری

رب گوجه فرنگی به میزان لازم 100 گرم / 76 کالری


طرز تهیه مخلوط :

*. کشمش را ساییده با سیر و پیاز رنده شده، رب گوجه فرنگی، گردو و سبزی مخلوط کنید. کمی نمک هم به آن بزنید.


طرز تهیه ماهی فیویج :

*. ابتدا ماهی را از شکم باز کرده و شکم ماهی را تمیز کرده شسته و خشک کنید. مخلوط تهیه شده را در داخل شکم ماهی ریخته یک قابلمه نچسب را چرب کرده ماهی را

 کف قابلمه بگذارید.

*. بقیه مخلوط را در یک ظرف فلزی ریخته وسط قابلمه قرار داده در قابلمه را محکم گذاشته و با شعله پخش کن روی حرارت بسیار ملایم بگذارید تا بپزد.


نکات :

*. ماهی فیویج غذای محلی استان گیلان است.اگر دوست دارید به جای رب گوجه فرنگی از رب انار استفاده کنید.

*. میتوانید بقیه مخلوط را داخل قابلمه ریحته و ماهی را روی آن قرار دهید.اگر موادتان برای ماهی زیادی بود با نخ شکم آن را بدوزید تا غذا بیرون نریزد.


خواص کشمش :

*. از فواید کشمش تسکین یبوست، اسیدوز، کم خونی، تب و اختلال عملکرد جنسی است. کشمش برای کمک به تلاش در افزایش وزن از راه سالم موثر شناخته شده است و 

همچنین بر سلامت چشم، مراقبت از دندان و کیفیت استخوان تاثیر مثبت دارد.


*. کشمش یک عضو سالم از رده میوه های خشک می باشد. این خوراک طلایی، سبز یا سیاه رنگ مورد علاقه ی تقریباً همه شما به ویژه کودکان می باشد. کشمش به طور 

گسترده در پخت و پز فرهنگی در سراسر جهان ( به خصوص در دسر ) استفاده می شود و نیز به عنوان مکمل های غذایی با انرژی بالا برای کوهنوردان و اردوها استفاده می شود.

منبع: نیوزپارسی