ماهی فیویج
مواد لازم ماهی فیویج :
ماهی (سفید) 1عدد 100 گرم / 100 کالری
سبزی (شامل گشنیز، نعنا و پونه ساییده شده) 3قاشق غذاخوری نامشخص
سیر 3حبه 100 گرم / 120 کالری
پیاز 1عدد 100 گرم / 5 کالری
گردو (آسیاب شده) 1پیمانه 100 گرم / 688 کالری
کشمش 1پیمانه 100 گرم / 272 کالری
نمک به میزان لازم 100 گرم / 0 کالری
رب گوجه فرنگی به میزان لازم 100 گرم / 76 کالری
طرز تهیه مخلوط :
*. کشمش را ساییده با سیر و پیاز رنده شده، رب گوجه فرنگی، گردو و سبزی مخلوط کنید. کمی نمک هم به آن بزنید.
طرز تهیه ماهی فیویج :
*. ابتدا ماهی را از شکم باز کرده و شکم ماهی را تمیز کرده شسته و خشک کنید. مخلوط تهیه شده را در داخل شکم ماهی ریخته یک قابلمه نچسب را چرب کرده ماهی را
کف قابلمه بگذارید.
*. بقیه مخلوط را در یک ظرف فلزی ریخته وسط قابلمه قرار داده در قابلمه را محکم گذاشته و با شعله پخش کن روی حرارت بسیار ملایم بگذارید تا بپزد.
نکات :
*. ماهی فیویج غذای محلی استان گیلان است.اگر دوست دارید به جای رب گوجه فرنگی از رب انار استفاده کنید.
*. میتوانید بقیه مخلوط را داخل قابلمه ریحته و ماهی را روی آن قرار دهید.اگر موادتان برای ماهی زیادی بود با نخ شکم آن را بدوزید تا غذا بیرون نریزد.
خواص کشمش :
*. از فواید کشمش تسکین یبوست، اسیدوز، کم خونی، تب و اختلال عملکرد جنسی است. کشمش برای کمک به تلاش در افزایش وزن از راه سالم موثر شناخته شده است و
همچنین بر سلامت چشم، مراقبت از دندان و کیفیت استخوان تاثیر مثبت دارد.
*. کشمش یک عضو سالم از رده میوه های خشک می باشد. این خوراک طلایی، سبز یا سیاه رنگ مورد علاقه ی تقریباً همه شما به ویژه کودکان می باشد. کشمش به طور
گسترده در پخت و پز فرهنگی در سراسر جهان ( به خصوص در دسر ) استفاده می شود و نیز به عنوان مکمل های غذایی با انرژی بالا برای کوهنوردان و اردوها استفاده می شود.
منبع: نیوزپارسی