تارت سیب با خامه قنادی سولیانو

آموزش طرز تهیه تارت سیب با خامه قنادی سولیانو . با این آموزش آشپزی با ما  همراه باشید.

تارت نوعی شیرینی است که روی آن را با مواد مختلف پر می‌کنند. روی تارت باز است و قسمت رویی آن اصلا خمیر ندارد. تارت‌ها انواع مختلفی دارند ما تصمیم داریم طرز تهیه تارت

سیب با خامه قنادی سولیانو که بسیار خوشمزه است را در اختیار شما قرار دهیم.

 

مواد لازم برای تارت سیب :

۲۲۵ گرم آرد

۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر

۶۰ گرم شکر

یک قاشق سوپ خوری وانیل شکری

۱۲۵ گرم کره سرد خردشده

یک عدد تخم مرغ

پودر کاکائو سوربن برای تزیین به مقدار لازم

مواد داخل کیک

یک کیلو و ۲۵۰ گرم سیب

۴ قاشق سوپ خوری آب لیموترش

۲۰۰ گرم پودینگ وانیل

۷۵۰ میلی لیتر آب سیب یا آب انگور

۳۰ گرم شکر

۵۰۰ گرم خامه قنادی سولیانو زده شده

۲ قاشق سوپ خوری وانیل شکری

 

طرز تهیه

کف قالب ۲۶ سانتی متری را چرب کرده و روی آن کمی آرد بپاشید. آرد و بیکینگ پودر را مخلوط و الک کنید. وسط آرد را کمی باز کنید و شکر،وانیل شکری و کره را وسط آرد ریخته

وکم کم آرد را به روی مواد منتقل کنید، سپس تخم مرغ را در آن بشکنید و همه مواد را با هم ورز دهید. مقداری از خمیر را باز کرده و ته قالب بیندازید، بقیه خمیر را رول کرده و دور

قالب بچسبانید و به ته قالب فشار دهید. قالب را ۳۰ دقیقه در جای خنک قرار دهید.

سیبها را پوست کنده و ریز خرد کنید و به آب لیمو ترش آغشته کنید و ته قالب بچینید. پودینگ وانیل را در کمی آب سیب حل کنید. بقیه آب سیب را با شکر بجوشانید، پودینگ را به

آن اضافه کنید تا غلیظ شود.

مایه را روی خمیر بریزید و بگذارید ۹۰ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزد. سپس آن را خارج کرده و اجازه دهید کیک ۸ تا ۱۰ ساعت در قالب بماند تا خنک شود و بعد از

قالب خارج کنید و به ظرف سروتان منتقل کنید.

خامه را زده و وانیل شکری را اضافه کنید و خامه را روی کیک بمالید . به وسیله شابلون و پودر کاکائو سوربن روی کیک را تزیین کنید.
منبع: هفت گنج