مواد لازم :
آرد ۳ الی ۳/۵ لیوان
خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری
مواد لازم :
آرد ۳ الی ۳/۵ لیوان
خمیر مایه ۳ قاشق چایخوری
تخم مرغ ۱ عدد
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری
شکر ۴ قاشق چایخوری
به جرات می توان گفت فالوده شیرازی یکی از محبوب ترین دسر های ایرانی می باشد که در سراسر دنیا نیز این فالوده را به این نام می شناسند.این دسر در فصل تابستان برای رفع عطش بسیار مناسب می باشد، پس با نمناک همراه باشید تا به 2 روش مختلف این دسر خوشمزه را آموزش دهیم.
سس لازانیا که به آن بشامل هم گفته میشود نوعی سس فرانسوی سفید رنگ است که از آرد، کره و شیر تهیه میشود. تهیه این سس بسیار راحت است در حدود 10 دقیقه آماده میشود. تنها نکته در تهیه سس بشامل این است که آن را خوب هم بزنید تا گلوله های آرد در سس حل شوند. البته اگر موفق نشدید و گلوله های زیادی در سس باقی ماندند میتوانید آن را از صافی رد کنید. از سس لازانیا برای تهیه غذاهای دیگر هم استفاده میشود. مثلا میتوان آن را با قارچ مخلوط کرد و در کنار مرغ گریل استفاده کرد.
مواد مورد نیاز برای پنکیک موز
آرد :1 پیمانه
شکر :1 قاشق غذاخوری
شیر :1 پیمانه
بیکینگ پودر :2قاشق پایخوری
نمک :1/4 قاشق چایخوری
روغن گیاهی :2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ :1 عدد
دارچین :1 قاشق چایخوری
موز رسیده :2 عدد
مواد لازم برای 4 نفر