طرز تهیه ته چین مرغ
ته چین یکی از غذاهای اصیل ایرانی است که در مجالس و مهمانی های مهم از آن استفاده می شود و معمولا به همراه مرغ و یا گوشت تهیه میشود.
ته چین را میتوان به عنوان یک پیش غذا هم سرو کنید.در این مطلب شما را با طرز تهیه یک ته چین مرغ مجلسی آشنا میکنیم.
مواد لارم ته چین مرغ
- برنج ۳ پیمانه
- سینه مرغ کامل ۱ عدد
- زرده تخم مرغ ۲ عدد
- گلاب ۱ فنجان
- پیاز متوسط ۱ عدد
- هویج : یک عدد
- چوب دارچین : یک عدد
- ماست چکیده ۱ پیمانه
- کره ۵۰ گرم
- زرشک ۱۰۰ گرم
- روغن مایع به اندازه کافی
- پودر قند ۱ قاشق چایخوری
- زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
- دارچین و خلال پسته به اندازه کافی
- نمک ، فلفل و زردچوبه به اندازه کافی