۴ مطلب در فروردين ۱۴۰۰ ثبت شده است

دستور تهیه ترشی بادمجان شکم پر

یکی از ترشی های خوش طمع و خوشمز ترشی بادمجان شکم پر است که بسیار ساده درست می شود و نیز مواد اولیه آن هم همیشه و در تمام فصول در دسترس می باشد.

با

مواد لازم برای ترشی بادمجان :

  • هویچ :200 گرم
  • نعناع و ترخون: به مقدار لازم
  • بادمجان قلمی : 1 کیلوگرم 
  • سیر: 250 گرم
  • فلفل سبز : 50 گرم
  • سرکه : به مقدار لازم

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • شنبه ۲۸ فروردين ۰۰

    دستور تهیه دو نوع سوپ خوشمزه

    طرز تهیه سوپ شیر و سوپ جو

    امروز قصد داریم دو نوع سوپ پرطرفدار ایرانی رو بهتون آموزش بدیم.

    سوپ ها وعده های غذایی مناسبی می تواند باشد برای برخی از افراد که دچار بیماری سرماخوردگی شده اند اما علاوه بر این برخی از سوپ ها بسیار خوشمزه و جا افتاده می باشند که می توان از آن ها به عنوان پیش غذا استفاده نمود.

    سوپ (به انگلیسی: Soup)، مایعی خوراکی بسیار غنی و گرم می باشد، که مصرف آن در برنامهٔ غذایی نقشی بسیار اساسی دارد. سوپ، از مواد غذایی مختلف نظیر آب، سبزیجات، گوشت، گوشت چرخ کرده، روغن، ادویه، نمک خوراکی و دیگر افزودنی ها تهیه می شود. علاوه بر این، سوپ به صورت خورشی پیش غذا برای باز شدن اشتهای افراد سرو می شود. به طور کلی سوپ ها به دو نوع کلی تقسیم می شوند: سوپ های رقیق و سوپ های غلیظ. در اصل سوپ ها در گذشته خود غذایی کامل بوده اند که اساس آن ها برپایه، گوشت قرمز، گوشت ماکیان، گوشت خوک یا ماهی بوده است. شکل فعلی سوپ و مواد تشکیل دهندهٔ آن قدمت چندانی ندارد و به قرن 19 بازمی گردد.

    طرز تهیه سوپ شیر بسیار ساده رستورانی

    سوپ شیر از جمله سوپ های خوشمزه ایست که علاوه بر اینکه در بین بزرگترها دارای محبوبیت است در بین کودکان هم جایگاه خاصی دارد و به عنوان یک پیش غذای مقوی سرو میشود.

     

    تزیین سوپ شیر

    مواد لازم برای سوپ شیر:

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • پنجشنبه ۱۹ فروردين ۰۰

    آشپزخونه دسر طرز تهیه “کاچی” با طعم لذت بخش

    کاچی از دسرهای فوق العاده خوشمزه و مقوی است که طرز تهیه سختی هم ندارد و با رعایت یکسری از نکات آن را به راحتی میتوانید این دسر لذیذ را درست کنید.

    مواد لازم برای کاچی

    • آرد:300 گرم ( برنج و گندم )
    •  کره:100 گرم 
    •  شکر:200 گرم 
    •  آب :حدود 7 لیوان 
    •  گلاب :1 لیوان
    • زعفران دم کرده :به مقدار لازم
    •  پودر هل :1 قاشق مرباخوری 
    •  دارچین :برای تزئین 
    • خلال پسته و بادام :برای تزئین

    دسر کاچی 

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • چهارشنبه ۱۸ فروردين ۰۰

    دستور پخت کامل خورش آلو اسفناج خوش طعم با گوشت قرمز

    مواد لازم خورش آلو اسفناج

    • گوشت گوسفند :500 گرم
    • آلو برقانی :150 گرم
    • اسفناج :1 کیلو گرم
    • پیاز داغ :2 قاشق سوپخوری
    • آبلیمو یا آب نارنج :به میزان لازم
    • نمک و فلفل :به میزان لازم

    خورش آلو اسفناجخورش آلو اسفناج

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • شنبه ۱۴ فروردين ۰۰