نودل تایلندی با پنیر یکی از غذاهای سرشار از کالری است که به راحتی و در زمان کوتاه آماده میشود . این غذای تایبندی طرز تهیه بسیار و آسانی دارد و در مدت زمان ۲۰ دقیقه آماده برای میل کردن میباشد.
مواد لازم برای تهیه نودل تایلندی:
- پنیر کبابی : به میزان لازم
- نودل : ٢بسته
- پخته شده گوجهفرنگی : ۴ عدد
- سسسیر و فلفل: نصف لیوان
- تای سس و پیازچه : برای تزیین
- سیر: دو حبه
- فلفل دلمهای سبز: یک عدد
- ادویه مخصوص پیتزا : به میزان لازم
طرز تهیه نودل تایلندی با پنیر :
برای تهیه این غذا ابتدا مقداری آب داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد سپس نودل را داخل آب در حال جوش بریزید و اجازه دهید تا برای 10 دقیقه بپزد سپس نودل را از آب جوش خارج کنید.
در این میان گوجهفرنگی و فلفل دلمهای و سیر را خرد کرده و با مقداری روغن تفت دهید اجازه میدهیم تا آب مواد کشیده شود.
در ادامه سس و ادویه را اضافه میکنیم و روی حرارت، نودل را نیز با مواد مخلوط میکنیم و در نهایت دوطرف پنیر کبابی را داخل کمی روغن سرخ میکنیم.
نودل را داخل ظرف مورد نظر کشیده و روی آن را با پنیر سرخ شده، تای سس و پیازچه تزیین میکنیم.
در شیکفود همراه ما باشید
املت صبحانه نودل
مواد لازم:
- تخم مرغ
- نودل
- نمک و فلفل
- ژامبون
- پنیر
برای تهیه این املت خوشمزه ابتدا نودل را داخل آب جحوش بریزید و بعد از چند دقیقه آن را خارج کنید.
سپس نودل را داخل ماهیتابهای که از قبل گرم کردهاید، ریخته و تخممرغها را اضافه کنید.
ترکیب نودل و تخممرغ را کاملا هم بزنید و صاف کنید.
سپس ژامبون و پنیر را اضافه کنید و چند دقیقه صبر کنید تا عطر و طعم مواد با هم ترکیب شوند.