وافل موزی ترد و خوشمزه

وافل موزی نوعی شیرینی ترد و بیسکوییت مانند است که به عنوان یک صبحانه یا عصرانه ای مقوی مورد استفاده قرار می گیرد. وافل موزی در میان کودکان و جوانان طرفداران زیادی دارد. 

 

 

مواد لازم برای تهیه وافل موزی:

  1. عسل: 2 قاشق غذاخوری
  2. موز: 2 عددآرد : 1 فنجان
  3. آرد  1 فنجان
  4. تخم مرغ: 5 عدد
  5. شیر: 1.5 فنجان
  6. شکر: 2 قاشق غذاخوری
  7. کره: ذوب شده یا روغن 2-5 قاشق غذاخوری
  8. بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
  9. عصاره وانیل: 1 قاشق چایخوری
  10. نمک: 1 قاشق چایخوری

 

طرز تهیه وافل موزی:

برای درست کردن وافل موزی ابتدا دستگاه وافل ساز را روشن کنید تا گرم شود.

حالا مواد خشک یعنی آرد، نمک، شکر و بکینگ پودر را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید.

در مرحله بعد سفیده تخم مرغ را با همزن دستی یا برقی بزنید تا به شکل فوم درآید و آهاری شود.

در ادامه زرده تخم مرغ به همراه کره یا روغن در ظرف دیگری بریزید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند، سپس شیر و وانیل را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.

در اینجا مخلوط آرد را به زرده افزوده و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند ، سپس سفیده تخم مرغ را نیز افزوده و با لیسک به آرامی هم بزنید تا پف مواد نخوابد.

سینی وافل را چرب کرده و به مقدار مناسب از مواد را داخل آن بریزید و پخش کنید، وافل پس از پختن، پف می‌کند و حجم آن زیاد می‌شود، بنابراین مراقب باشید مایه‌ی وافل را بیش از اندازه بر روی سطح دستگاه نریزید.

حالا درب دستگاه را ببندید و حدود ۲ دقیقه صبر کنید تا وافل‌ها فرم بگیرند. 

با استفاده از یک قاشق چوبی، وافل‌های پخته را از دستگاه خارج کرده و آن‌ها را گرم نگه دارید، یک قاشق غذاخوری کره را در تابه بر روی حرارت ملایم ذوب کنید.

عسل را به کره‌ی ذوب شده اضافه کرده و هم بزنید، موز را پوست گرفته و آن را به صورت حلقه‌ای برش بزنید، سپس حلقه‌های موز را به مخلوط کره و عسل اضافه کرده و هم بزنید.

وافل‌ها را در ظرف سرو بچینید و روی آن را با مخلوط موز عسلی، خامه و انواع مغز‌ها تزیین کنید.

 

 

خواص عسل:

  1. برای درمان تبخال مقداری عسل روی آن قرار دهید.
  2. عسل برای درمان زخم های پوستی مفید است.
  3. خوردن عسل سوزش گلو و سرفه را درمان میکند.
  4. عسل برای درمان خارش پوست سر مفید بوده و ریزش مو را متوقف میکند.