وافل موزی ترد و خوشمزه
وافل موزی نوعی شیرینی ترد و بیسکوییت مانند است که به عنوان یک صبحانه یا عصرانه ای مقوی مورد استفاده قرار می گیرد. وافل موزی در میان کودکان و جوانان طرفداران زیادی دارد.
مواد لازم برای تهیه وافل موزی:
- عسل: 2 قاشق غذاخوری
- موز: 2 عددآرد : 1 فنجان
- آرد 1 فنجان
- تخم مرغ: 5 عدد
- شیر: 1.5 فنجان
- شکر: 2 قاشق غذاخوری
- کره: ذوب شده یا روغن 2-5 قاشق غذاخوری
- بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
- عصاره وانیل: 1 قاشق چایخوری
- نمک: 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه وافل موزی:
برای درست کردن وافل موزی ابتدا دستگاه وافل ساز را روشن کنید تا گرم شود.
حالا مواد خشک یعنی آرد، نمک، شکر و بکینگ پودر را در ظرفی بریزید و مخلوط کنید.
در مرحله بعد سفیده تخم مرغ را با همزن دستی یا برقی بزنید تا به شکل فوم درآید و آهاری شود.
در ادامه زرده تخم مرغ به همراه کره یا روغن در ظرف دیگری بریزید و هم بزنید تا با هم ترکیب شوند، سپس شیر و وانیل را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید.
در اینجا مخلوط آرد را به زرده افزوده و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند ، سپس سفیده تخم مرغ را نیز افزوده و با لیسک به آرامی هم بزنید تا پف مواد نخوابد.
سینی وافل را چرب کرده و به مقدار مناسب از مواد را داخل آن بریزید و پخش کنید، وافل پس از پختن، پف میکند و حجم آن زیاد میشود، بنابراین مراقب باشید مایهی وافل را بیش از اندازه بر روی سطح دستگاه نریزید.
حالا درب دستگاه را ببندید و حدود ۲ دقیقه صبر کنید تا وافلها فرم بگیرند.
با استفاده از یک قاشق چوبی، وافلهای پخته را از دستگاه خارج کرده و آنها را گرم نگه دارید، یک قاشق غذاخوری کره را در تابه بر روی حرارت ملایم ذوب کنید.
عسل را به کرهی ذوب شده اضافه کرده و هم بزنید، موز را پوست گرفته و آن را به صورت حلقهای برش بزنید، سپس حلقههای موز را به مخلوط کره و عسل اضافه کرده و هم بزنید.
وافلها را در ظرف سرو بچینید و روی آن را با مخلوط موز عسلی، خامه و انواع مغزها تزیین کنید.
خواص عسل:
- برای درمان تبخال مقداری عسل روی آن قرار دهید.
- عسل برای درمان زخم های پوستی مفید است.
- خوردن عسل سوزش گلو و سرفه را درمان میکند.
- عسل برای درمان خارش پوست سر مفید بوده و ریزش مو را متوقف میکند.