طرز تهیه و آموزش اشکنه تخم مرغ
مواد لازم
پیاز متوسط : 1 عدد
سیب زمینی متوسط : 2 عدد
شنبلیله خشک شده : 2 قاشق سوپخوری
تخم مرغ : 2 عدد
رب گوجه فرنگی : 2 قاشق سوپخوری
نمک ،فلفل ، زرد چوبه : به میزان لازم
طرز تهیه
* پیاز رو نگینی خورد کنید و توی کمی روغن تفتش بدین تا طلایی بشه
من از روغن حیوانی و مایع مخلوط، استفاده کردم. اگه دوس داشته باشین میتونید از کره گاو استفاده کنید
* بعد فلفل و زرد چوبه رو اضافه کنید و کمی تفت بدین تا بوی خامی زردچوبه گرفته بشه
* رب رو اضافه کنید و تا زمانی که رنگش باز بشه ، سرخش کنید
*سیب زمینی و به این شکل خرد کنید و کمی توی رب تفتش بدین. میتونید سیب
زمینی و کوچکتر برش بزنید.اما نه اونقدر ریز که تو غذا دیده نشه یا له بشه
*به غذاتون به همون تعدادی که هستین و ظرفی که غذا رو توش سرو میکنید،آب
اضافه کنید. این مقدار برای 3 تا 4 نفر کافیه. پس 4 کاسه آب به قابلمه
اضافه کنید. یه مقدارش هم برا پخت و جا افتادن غذا تبخیر میشه
* وقتی آب جوش اومد ،گاز رو کم کنید تا آروم غذا جا بیافته و سیب زمینی هم پخته بشه.
* شنبلیله رو اضافه میکنیم و در قابلمه رو میذاریم تا غذا آماده بشه.در قابلمه رو کیپ نبندین
* سیب زمینی که پخته شد نمک غذا رو اضافه کنید
* یکی از تخم مرغ ها رو توی کاسه و با چنگال خوب هم بزنید
* و به غذا اضافه کنید و سریع هم بزنید که کاملا تو غذا پخش بشه
*وقتی دیدید که سیب زمینی ها پخته ست و غذا جا افتاده،یه تخم مرغ دیگه رو
به صورت درسته بندازین تو غذا و اجازه بدین کاملا ببنده و پخته بشه.دیگه
همش نزنید که ترکیب تخم مرغ بهم بخوره. غذا حاضره
* من خودم عاشق همین تخم مرغ درسته شم!
البته به هر نفر یه تیکه بیشتر نمیرسید!
* در پایان کمی آبغوره به غذا اضافه کنید و بعد از چند تا قل ،گاز رو خاموش کنید
نکته
+ اگه تمایلی به استفاده از آبغوره ندارین از ترشی کنار غذا استفاده کنید.
چون این اشکنه مکملش و چاشنیش طعم ترشش هست. و بدون ترشی کاملا بی هویته!
++ اشکنه رو باید مثل سایر غذاهای آبکی،با نون خشک تلیت شده نوش جان بفرمایید!
منبع: خاتون آنلاین