کباب مرغ ترش

مواد لازم: 

فیله مرغ: نیم کیلو

پیاز خرد شده: دو عدد

سیر له شده: یک حبه

زعفران دم کرده: سه قاشق

ریحان تازه: ۵۰ گرم

روغن زیتون: دو قاشق

آبلیمو: یک قاشق

رب انار: سه قاشق

ماست: دو قاشق

کره: ۵۰ گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

سیخ چوبی: به میزان لازم

 

طرز تهیه:

سینه‌های مرغ را به تکه‌های یک اندازه خرد می‌کنیم. پیاز، سیر، زعفران، ریحان خرد شده، روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را در مخلوط کن ریخته تا یک‌دست شود. مایه به دست

آمده را در ظرفی ریخته، مرغ را با این سس مخلوط می‌کنیم. مرغ و سس را به مدت چهار ساعت در یخچال گذاشته، سپس رب انار و ماست را می‌افزاییم. تکه‌های مرغ را به سیخ

چوبی می‌کشیم. داخل ماهی‌تابه چدنی کره ریخته و پس از داغ شدن، سیخ‌ها را داخل آن چیده تا پخته شوند.

منبع: آشپزی ها