دیپ چدار و بیکن

این دیپ خوشمزه جان می‌دهد برای مهمانی و دورهمی به پا کردن، هر چه دیپ‌های بیشتری بلد باشیم، کارمان در چیدن یک میز هیجان‌انگیز برای مهمانان عزیزمان آسان‌تر

می‌شود. مهمان‌ها همانجور که معاشرت می‌کنند و از کنار هم بودن لذت می‌برند، چیپس‌های کتل را در دیپ‌ها زده و عشق می‌کنند!

این دیپ چدار و بیکن آنقدر لذیذ و خوش‌قیافه است که مطمئنا همه مهمانانتان طرز تهیه‌اش را از شما خواهند پرسید. بفرمایید، این هم طرز تهیه دیپ چدار و بیکن!

مواد لازم:

•    8 برش بیکن یا ژامبون گوشت دودی، ریز خرد شده

•    1 عدد پنیر خامه کم چرب که در دمای اتاق حسابی نرم شده است

•    2 فنجان پنیر چدار ریز شده یا رنده شده

•    1 فنجان ماست ساده یونانی

•    1/2 فنجان پیازچه ریز شده

•    3 قاشق غذاخوری سس رنچ

•    چیپس کتل با طعم نمک دریایی برای سرو

 

طرز تهیه:

•    ابتدا ژامبون‌ها را برش داده و در کمی روغن زیتون تفت بدهید تا حسابی کریسپی و ترد بشود.

•    حالا همه مواد تشکیل‌دهنده را در یک کاسه بزرگ ریخته و خوب با هم مخلوط کنید.

•    پیازچه و بیکن را به مخلوط بیفزایید و باز به هم بزنید.

•    دیپ شما آماده است، آن هم به همین آسانی!

•    این دیپ را می‌توانید با چیپس کتل میل کنید و البته که تا سه روز در ظرف دربسته در یخچال نگه دارید.

•    نوش جان!

منبع: فیدیلیو