دیپ چدار و بیکن
این دیپ خوشمزه جان میدهد برای مهمانی و دورهمی به پا کردن، هر چه دیپهای بیشتری بلد باشیم، کارمان در چیدن یک میز هیجانانگیز برای مهمانان عزیزمان آسانتر
میشود. مهمانها همانجور که معاشرت میکنند و از کنار هم بودن لذت میبرند، چیپسهای کتل را در دیپها زده و عشق میکنند!
این دیپ چدار و بیکن آنقدر لذیذ و خوشقیافه است که مطمئنا همه مهمانانتان طرز تهیهاش را از شما خواهند پرسید. بفرمایید، این هم طرز تهیه دیپ چدار و بیکن!
مواد لازم:
• 8 برش بیکن یا ژامبون گوشت دودی، ریز خرد شده
• 1 عدد پنیر خامه کم چرب که در دمای اتاق حسابی نرم شده است
• 2 فنجان پنیر چدار ریز شده یا رنده شده
• 1 فنجان ماست ساده یونانی
• 1/2 فنجان پیازچه ریز شده
• 3 قاشق غذاخوری سس رنچ
• چیپس کتل با طعم نمک دریایی برای سرو
طرز تهیه:
• ابتدا ژامبونها را برش داده و در کمی روغن زیتون تفت بدهید تا حسابی کریسپی و ترد بشود.
• حالا همه مواد تشکیلدهنده را در یک کاسه بزرگ ریخته و خوب با هم مخلوط کنید.
• پیازچه و بیکن را به مخلوط بیفزایید و باز به هم بزنید.
• دیپ شما آماده است، آن هم به همین آسانی!
• این دیپ را میتوانید با چیپس کتل میل کنید و البته که تا سه روز در ظرف دربسته در یخچال نگه دارید.
• نوش جان!
منبع: فیدیلیو