مواد لازم برای قالب 30 در 40 سانتیمتر:
تخم مرغ : 4 عدد
پودر قند: 120 گرم
آرد سفید: 120 گرم
وانیل شکری :1 قاشق چایخوری اگر وانیل ایرانی بود یک چهارم قاشق چایخوری
بیکینگ پودر :نصف قاشق چایخوری
اب لبوی خام که میتونین با ابمیوه گیری ابش رو بگیرین 2 تا 4 قاشق غذاخوری
خامه قنادی فرم گرفته به میزان دلخواه
طرز تهیه:
سفیده و زرده تخم مرغ را جدا میکنیم
سفیده رو با دور تند همزن به حدی بزنین که پف دار و حجیم و سفید شه مثل فوم و اگر ظرف رو برگردونین از ظرف بیرون نریزه
حالا سفیده را در یخچال بگذارید
زرده و وانیل و شکر رو با دور تند همزن حدود 8 دقیقه بزنین کشدار و کرم رنگ شه
حالا سفیده هارو از یخچال بیرون اورده و کم کم با زرده مخلوط کرده و با لیسک یا قاشق دورانی هم میزنیم تا پف مواد نخوابه
و مواد یکدست مخلوط شن
آرد و بیکینگ پودر را کم کم روی مواد الک میکنیم و با لیسک مخلوط میکنیم و در اخر اب لبو را اضافه میکنیم و خوب بهم میزنیم
فر را روشن میکنیم تا گرم شه
کف قالب را کاغذ روغنی پهن کرده و مواد کیک رو روی قالب یکنواخت پهن میکنیم قالب را به زمین میکوبیم تا حباب های کیک خارج شه فر را روی دمای 220 درجه تنظیم میکنیم و قالب را داخل فر قرار میدیم بعد از 10 تا 15 دقیقه رولت پخته شده
از فر خارج کرده روی ان را با پارچه یا سینی میپوشانیم تا خشک نشه و کم کم از حرارت بیفته حالا کیک را از سینی خارج کرده رول میکنیم با پارچه میپوشانین وقتی کامل از حرارت افتاد و خنک شد با خامه قنادی فرم گرفته به دلخواه تزئین و خامه کشی کنید
منبع: foodamoz