طرز تهیه مربای آلبالو
مربای آلبالو یکی از محبوب ترین انواع مرباهاست که در وعده صبحانه بسیار مصرف میشود و حتی و در برخی شهرها با برخی غذاها خورده می شود. برای درست کردن مربای آلبالوی خوش رنگ و خوشمزه فقط کافیست دستور تهیه زیر رو دنبال کنید.
مواد لازم تهیه مربای آلبالو
آلبالو1کیلو
700 گرم شکر
1 قاشق چایخوری وانیل شکری
طرز تهیه مربای آلبالو
هسته آلبالوها را گرفته و آن را با شکر مخلوط کنید. سپس برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا شکر به خورد آن برود. حالا قابلمه را روی حرارت بگذارید تا آلبالوها شروع به جوشیدن کند. در این زمان کف های روی آن را با یک کفگیر جمع کنید. زمانی که مربا غلظت رسید وانیل را افزوده و آن را از روی گاز بردارید تا خنک شود. بعد از اینکه خنک شد داخل شیشه تمیز و خشک بریزید و درب آن را ببندید و در یخچال بگذارید.
نکات کلیدی در درست کردن مربای آلبالو
- قبل از اینکه مربا سرد شود بهترین کار در وهله ی اول این می باشد که کف روی آن را بردارید.
- یکی از دلایلی که می تواند به تیره نشدن مربای آلبالو کمک کند این است که بهتر است آن را زیاد نجوشانیم.
- در حد امکان هنگام ریختن مربا در ظروف از قاشق های چوبی تمیز استفاده کنید تا دلیلی برای زود کپک زدن مربا وجود نداشته باشد.
- از ساعت ها قبل بهتر است که شکر را با تکه های میوه مخلوط کنید تا مربای شما کیفیت مطلوب تری را پیدا کند.
- در اواخر پخت مربا وانیل را اضافه نمایید زیرا وانیل اگر مقدار زیادی بر روی حرارت بماند تلخ می شود.
- صبحانه مربای آلبالو همراه با نان های سنتی مانند نان بربری یا نان سنگکک می تواند بسیار لذیذ و کامل باشد.