۱۲ مطلب در شهریور ۱۳۹۸ ثبت شده است

طرز تهیه سالاد فصل

سالاد فصل یکی از پر مصرف ترین و محبوب ترین سالادهای ایرانی است که در گذشته در هر فصل موادش متفاوت بوده است. البته در حال حاضر سالاد فصل به صورت یکسان تهیه می شود و مواد اصلی آن کاهو ، گوجه فرنگی ، خیار و .. هستند. در این آموزش کامل ترین روش طرز تهیه سالاد فصل را برای شما آماده کرده ایم. با مواد لازم ذکر شده در این دستور می توانید برای ۴ نفر سالاد فصل تهیه نمایید.

سالاد فصل,طرز تهیه سالاد فصل,دستور سالاد فصل

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • يكشنبه ۳۱ شهریور ۹۸

    غذا | انواع غذای ایرانی | معرفی خوشمزه ترین غذاهای ایرانی

    به طور کلی، انواع غذا های ایرانی، به دو دسته غذا های ایرانی ساده و خاص تقسیم می شوند. بدون شک بهترین غذای ایرانی همان غذاهایی هستند که درست کردن آنها، اصول و روش خاص خودش را دارند. از گوشت کبابی و چرخ کرده گرفته تا انواع حبوبات، مرغ، برنج و ادویه های متنوع، از موادی هستند که در تهیه و تولید غذاهای ایرانی از آنها استفاده می شود. به خاطر داشته باشید که انواع غذاهای ایرانی را می توان به کمک سامانه های سفارش غذای اینترنتی مثل ریحون، سفارش غذای ایرانی خود را ثبت کرده و در کم ترین زمان، آن را به آسانی تهیه کنید.

    انواع-غذای-ایرانی

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • سه شنبه ۲۶ شهریور ۹۸

    بقچه خمیری خرس ,مخصوص بچه ها

    بقچه خمیری در شکل خرس برای بچه‌ها هم درست کردنش و هم خوردنش بسیار هیجان انگیز و خوش آیند است این بقچه از خمیرهای معروف ترکیه است که در بین بچه‌ها بسیار پرطرفدار است درست کردنش هم بسیار راحت است که نیازی به‌وسیله خاصی ندارد و هم اینکه مواد اولیه آن در دسترس همه قرار دارد در صبحانه یا به‌عنوان خوراکی برای مدرسه و یا برای عصرانه همراه با یک لیوان شیر بسیار می‌چسبد. همانطور شما اگر نمی خواهید به شکل خرس درست کنید می‌توانید خلاقیت به خرج داده و اشکال مختلفی را درست کنید می‌توان با این مدل انواع نان‌های مختلف هم درست کرد مطمئن باشید بچه‌ها ابن طرح‌ها را خواهند پسندید. در ادامه شما را با ترکیبات و طرز تهیه آن آشنا می‌کنیم . برای چهار تا شش نفر در یک ساعت آماده‌سازی و در بیست دقیقه هم پخته می‌شود.

    بقچه خمیری خرس ,مخصوص بچه ها

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • يكشنبه ۲۴ شهریور ۹۸

    طرز تهیه “آش ترخینه”

    مواد لازم برای آش ترخینه کرمانشاهی :

    •  مرغ :200 گرم
    • ترخینه خشک کرمانشاهی :400 گرم
    • لپه :یک لیوان
    • پیازخلالی شده :یک عدد متوسط
    • سیب زمینی :یک عدد متوسط رنده شده
    • هویچ :دو عدد متوسط رنده شده
    • گوجه فرنگی :  5-6 عدد
    • نمک ، فلفل ، زردچوبه:به مقدار لازم

     آش ترخینه

     

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • پنجشنبه ۲۱ شهریور ۹۸

    طرز تهیه “قیمه نثار” با هر نکات و ترفندی که لازم دارید

    قیمه نثار مجلسی

    مواد لازم قیمه نثار خوشمزه و جا افتاده

    • گوشت قیمه ای خرد شده  :350 گرم
    • برنج خیس کرده :3 پیمانه
    • زعفران دم کرده:1 ق س
    • زرشک سرخ شده:1/2 پیمانه
    • گرد لیمو عمانی :1 ق س
    • نمک :به میزان لازم
    • خلال پسته و بادام:برای تزیین
    • پیاز خرد کرده ریز :2 عددبزرگ
    • لپه خیس کرده:1/2 پیمانه
    • روغن :1/2 پیمانه
    • رب گوجه فرنگی :2 ق س
    • ادویه خورشتی :1 ق چ
    • ادویه پلویی :  1ق چ
    • گلاب :1ق س

    قیمه نثار

    قیمه نثار

    مواد لازم برای درست کردن قیمه نثار

  • ۱ | ۰
  • نظرات [ ۱ ]
    • آشپز باشی
    • چهارشنبه ۲۰ شهریور ۹۸

    طرز تهیه یک “زرشک پلو با مرغ” با طعمی باورنکردنی

    زرشک پلو با مرغ مجلسی درست کنید حرفه ای و خوشمزه

    زرشک پلو یکی از خورشت های لذیذ و خوشمزه ای است که در این بخش از آشپزخانه نمناک قصد داریم روش پخت آن را آموزش دهیم.زرشک پلو با مرغ

    زرشک پلو با مرغ

    همانطور که می دانید زرشک پلو با مرغ یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانیان است که اکثرا در مراسمات خاص و مهم خود مثل مراسم عروسی یا مراسم ختم از آن استفاده می کنند برای آنکه با روش پخت این غذای خوشمزه به روش کامل و ساده آشنا شوید در این مطلب از آشپزخانه نمناک ما را همراهی کنید.

    خوشمزه-تر-کردن-زرشک-پلو-با-مرغ

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • چهارشنبه ۲۰ شهریور ۹۸

    طرز تهیه شله زرد نذری و مجلسی خوش طعم و خوش رنگ

    شله زرد از دسر‌های سنتی ایرانی است که عطر و طعم فوق العاده‌ای دارد. زمان پخت شله زرد فضا پر از عطر زعفران، گلاب و برنج ایرانی می‌شود که حسی بسیار خوبی به آدم می‌دهد ما معمولاً شله زرد را برای ماه رمضان و به عنوان نذری در ایام محرم و صفر می‌پزیم.

    در ایام سوگواری ماه محرم بازار نذری دادن هم داغ می‌شود همان طور که می‌دانید یکی از گزینه‌های نذری هم شله زرد است در ادامه با دستور تهیه شله زرد برای ۱۰۰ نفر به صورت ساده و قالبی در خدمت شما خواهیم بود.

    Image result for ‫شله زرد‬‎

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • يكشنبه ۱۷ شهریور ۹۸

    طرز تهیه مارشمالو

    مواد لازم برای مارشمالو

     مارشمالوژلاتین :3 قاشق غذاخوری
    آب سرد :یک فنجان
    شکر دانه ریز :2 فنجان
    شربت غلیظ شده یا عسل :1/2 پیمانه ( 120 میلی لیتر )
    نمک :1/4 قاشق چایخوری
    سفیده تخم مرغ بزرگ :2 عدد
    عصاره وانیل :یک قاشق غذاخوری
    پودر قند :1/3 فنجان
    نشاسته ذرت :3 قاشق غذاخوری
     
     شیرینی
     
  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • يكشنبه ۱۷ شهریور ۹۸

    جوجه کباب رژیمی مخصوص را با این روش بپزید

    جوجه کباب رژیمی

    مواد لازم جوجه کباب رژیمی برای 4 نفر :

    • سینه مرغ تکه شده :500 گرم
    • شیر نارگیل :1 فنجان
    • پیازچه :1 بوته
    • سیر:2 حبه
    • موسیر:1 عدد
    • ریشه زنجبیل رنده شده :1 قاشق سوپخوری
    • روغن بادام :2 قاشق سوپخوری
    • آبلیمو :1 قاشق سوپخوری
    • سس سویا :1 قاشق سوپخوری
    • زردچوبه :1 قاشق سوپخوری
    • فلفل تند :1 عدد

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • چهارشنبه ۱۳ شهریور ۹۸

    طرز تهیه “لوبیا پلو” فوق العاده خوشمزه با ترفند خاص سرآشپز

    لوبیا پلومواد لازم لوبیا پلو

    • گوشت ران گوسفندی : 400 گرم
    • لوبیا سبز خرد شده : 500 گرم
    • برنج :4 پیمانه
    • پیاز ریز خرد شده : 1 عدد بزرگ
    • پودر زعفران : 1 قاشق چایخوری
    • فلفل سیاه : 1 قاشق چایخوری
    • نمک : به مقدار لازم
    • روغن : به مقدار لازم
    • کره یا روغن حیوانی :به اندازه لازم
    • رب گوجه فرنگی : 2 قاشق غذا خوری
    • زرد چوبه : 1 ق مربا خوری
    • دارچین : 1 ق مربا خوری
    • پودر کاری : 1 قاشق مربا خوری

    لوبیا پلو

    لوبیا پلو

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • يكشنبه ۱۰ شهریور ۹۸

    “طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی” و خواص بی نظیر آن

    مواد لازم برای لوبیا پلو شیرازی

    • برنج     1 کیلو
    • شوید تازه         750 گرم
    • لوبیا چشم بلبلی     2 پیمانه
    • پودر دارچین      به میزان ذائقه 
    • زعفران دم کرده     2 ق غ
    • روغن کرمانشاهی یا روغن حیوانی به دلخواه

    طرز تهیه لوبیا پلو شیرازی

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • پنجشنبه ۷ شهریور ۹۸

    طعمی بی نظیر و باورنکردنی از شامی کباب + طرز تهیه

    طرز تهیه شامی کباب

    • پیاز :2 عدد
    • گوشت :500 گرم
    • لپه پخته :500 گرم
    • نمک ، فلفل ، زردچوبه:   به مقدار کافی
    • آب :   به مقدار کافی
    • تخم مرغ :5 عدد
    • بیکینگ پودر :1 ق چ
    • زعفران سائیده : به مقدار کافی

    مواد لازم شامی کبابشامی کباب

    شامی کباب

     

  • ۰ | ۰
  • نظرات [ ۰ ]
    • آشپز باشی
    • شنبه ۲ شهریور ۹۸