مواد لازم :
تخم مرغ ٣ عدد
شکر ٩٠ گرم
آرد ٩٠ گرم
عسل یا شربت قوام ١ قاشق سوپ خورى
آب جوش ۳ قاشق سوپ خورى
وانیل به مقدار لازم
در شیکفود همراه ما باشید
ابتدادرجه ٢٢٠ فر را روشن کرده تا گرم بشه
کف قالب روچرب کنید وکاغذ روغنی بیندازید
طرزتهیه : زرده و سفیده را جدا میکنم ، سفیده رو خوب خوب با همزن میزنیم تاحدیکه اگه ظرفو برعکس کردین نریزه و بعد میزاریم داخل یخچال، زرده رو با شکر مخلوط کرده کمى با همزن میزنیم بعد اب جوش را اضافه میکنیم کمى مخلوط بشه، عسل رو اضافه کرده و هم میزنیم ، حالا وانیل رو اضافه و کمی مخلوط میکنیم تا یکدست وکشدار بشه بعد سفیده رو به زرده ها اضافه میکنیم و با همزن به یک جهت خوب مخلوط مى کنید ،
ارد را سه بار الک کرده آرام آرام به مایه اضافه کرده و باز هم با همزن خوب هم میزنیم تا خوب مخلوط ویکدست بشه
مهمترین نکته درپخت این نان رولت هم زدن همه مراحل باهمزن برقی است چون برعکس سایرکیکهامیخواهیم تاپف کیک گرفته بشه ونان رولت ضخیم نشه
بعدمایه رولت روداخل قالب ریخته ،چون مایه کمی سفت هست بالیسک خوب ویکنواخت درهمه جای قالب پخش
کنیدتانان یکدستی داشته باشیم.قالب رادرفرازقبل گرم شده به مدت 10دقیقه،همین که پخت وبه خلال دندان نچسبیدکافیه.
اگرروی رولت سفیدبودکمی گریل کنیدتاطلایی بشه فقط مراقب باشید گریل بیش ازاندازه موجب خشک وسفت شدن نان رولت می شه و موقع رول کردن می شکنه بعدازپخت بلافاصله ازفرکهدراوریدباپارچه تمیزروی ان رابپوشانیدوبگذاریدتاباگرمای خودش نرم بشه وازدمابیفته.بعدازنرم شدن رولت رو برگردانیدوکاغذ روجداکنیدو روی پارچه تمیزی بگذاریدوبه کمک پارچه رول کنیدوچنددقیقه ای بگذاریدتا حالت بگیرد.سپس ان رابازکرده
وخامه بکشید (رولت خامه رو جذب میکنه پس کم خامه نزنید من مقداری گردوی خردشده وشکلات چیپسی هم ریختم )ودوباره رول کنید. 🔹️مقداری از خامه اضافه اومد روی رولت مالیدم و برش هایی از توت فرنگی روش قراردادم برای براق شدن توت فرنگی ها از ژله آگارآگار استفاده کردم(لوازم قنادیا دارن)
🔹️قالب من ۲۵×۳۵بود،
🔹️ برای رولت؛ هر عدد تخم مرغ، ۳۰ گرم آرد و ۳۰ گرم شکر .پس اگه قالب شما بزرگ بود یک عدد تخم مرغ و ۳۰ گرم آرد وشکر اضافه کنید
منبع: اینستاگرام