چیکن ساتای نوعی کباب تایلندی است که با سینه مرغ و ادویه هایی مانند آویشن تخم گشنیز و سس سویا تهیه و سرو میشود. این غذا طعم فوق العاده داره، امیدوارم درستش کنین و از عطر و طعمش لذت ببرین …

 

 

مواد لازم :

  • سینه مرغ: ۲ عدد
  • روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
  • سس سویا: ۴ قاشق مربا خوری 
  • زیره سیاه: ۱ قاشق چایخوری سرخالی
  • لیموترش: ۱ عدد 
  • نمک و پودر فلفل قرمز: به مقدار لازم
  • زرچوبه: ۱ قاشق چایخوری
  • تخم گشنیز: ۲ قاشق چایخوری پودر 

روش درست کردن چیکن ساتای تایلندی:

برای تهیه این غذا ابتدا سینه مرغ را خرد کرده و همه مواد و ادویه ها را با هم مخلوط کرده و مرغ را برای یک شب داخل آن بخوابانید تا مزه دار شود.

بعد از سپری شدن مدت لازم مرغ هارو از یخچال درمیاریم و به سیخ میزنیم.

حالا داخل ماهیتابه ای که کم کفش رو چرب کردیم میذاریمشون، حالا در ماهیتابه رو ببندین اجازه بدین تا مرغ با حرارت ملایم بپزه و حتما در حین پخت زیرو روشون هم کنین تا هر دو طرف خوب مزه بگیره.

مرغ خیلی زود آب میندازه و خیلی زودتر از اونچه فکر کنین مغز پخت میشه پس زیاد روی گاز نگهشون ندارین که سفت میشن.

حالا میتونیم کبابای خوش طعممون رو با نون یا برنج سرو کنیم … نوش جان

 

در شیکفود همراه ما باشید

 

خواص تخم گشنیز:

  1. کنترل دیابت
  2. کنترل چربی خون
  3. درمان اگزما
  4. درمان آکنه و جوش صورت
  5. رفع خارش پوست
  6. تقویت مو
  7. جلوگیری از ریزش مو 
  8. کمک به گوارش