چیکن ساتای نوعی کباب تایلندی است که با سینه مرغ و ادویه هایی مانند آویشن تخم گشنیز و سس سویا تهیه و سرو میشود. این غذا طعم فوق العاده داره، امیدوارم درستش کنین و از عطر و طعمش لذت ببرین …
مواد لازم :
- سینه مرغ: ۲ عدد
- روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری
- سس سویا: ۴ قاشق مربا خوری
- زیره سیاه: ۱ قاشق چایخوری سرخالی
- لیموترش: ۱ عدد
- نمک و پودر فلفل قرمز: به مقدار لازم
- زرچوبه: ۱ قاشق چایخوری
- تخم گشنیز: ۲ قاشق چایخوری پودر
روش درست کردن چیکن ساتای تایلندی:
برای تهیه این غذا ابتدا سینه مرغ را خرد کرده و همه مواد و ادویه ها را با هم مخلوط کرده و مرغ را برای یک شب داخل آن بخوابانید تا مزه دار شود.
بعد از سپری شدن مدت لازم مرغ هارو از یخچال درمیاریم و به سیخ میزنیم.
حالا داخل ماهیتابه ای که کم کفش رو چرب کردیم میذاریمشون، حالا در ماهیتابه رو ببندین اجازه بدین تا مرغ با حرارت ملایم بپزه و حتما در حین پخت زیرو روشون هم کنین تا هر دو طرف خوب مزه بگیره.
مرغ خیلی زود آب میندازه و خیلی زودتر از اونچه فکر کنین مغز پخت میشه پس زیاد روی گاز نگهشون ندارین که سفت میشن.
حالا میتونیم کبابای خوش طعممون رو با نون یا برنج سرو کنیم … نوش جان
در شیکفود همراه ما باشید
خواص تخم گشنیز:
- کنترل دیابت
- کنترل چربی خون
- درمان اگزما
- درمان آکنه و جوش صورت
- رفع خارش پوست
- تقویت مو
- جلوگیری از ریزش مو
- کمک به گوارش