بستنی توت فرنگی
برای درست کردن این بستنی باید بیشتر از نصف توت فرنگی ها رو به شکل پوره استفاده کنین ، بقیه رو هم به قطعات کوچک خرد کنید.
. وقتی که بقیه ی توت فرنگی ها رو به تکه های کوچک خرد کنید بستنی دو رنگ میشه ، صورتی کم رنگ و پر رنگ؛ بسیار زیباست
مواد لازم برای تهیه ی این بستنی :
توت فرنگی تازه ۳ پیمانه
شکر دانه ریز ۱ پیمانه
خامه ی سرد ۲ پیمانه
شیر سرد ۲ پیمانه سر پُر
اول از همه باید توت فرنگی ها را خوب بشوئید . بعد دو پیمانه از توت فرنگی ها را درون مخلوط کن بریزید تا شبیه پوره بشود ، بقیه ی توت فرنگی ها را هم به صورت ریز خرد کنید
( اگر توت فرنگی ها خیلی رسیده و نرم هست می توانید با استفاده از چنگال آن ها را به تکه های کوچک و نرم تبدیل کنید ) .
درون یک کاسه ی بزرگ پوره ی توت فرنگی را با شکر مخلوط کنید. توت فرنگی های خرد شده را با آب و خامه و شیر هم بزنید تا ترکیب بشوند. مخلوطتان را درون کاسه ی
بستنی ساز بریزید و طبق دستور بستنی ساز بستنی رو آماده کنید. ولی اگه بستنی ساز ندارید ، مخلوط را درون یک ظرف مقاوم در برابر سرما (وقتی درون فریزر میگذارید
نشکند ) بریزید و درب ظرف را گذاشته و آن را درون فریزر قرار بدهید. یک ساعت بعد ظرف را از فریزر بیرون بیاورید و به مدت چند دقیقه با هم زن دستی خوب هم بزنید .
در شیکفود همراه ما باشید
یخ زدگی های درون بستنی با هم زدن می شکنند. بعد از اینکه خوب هم زدید دوباره ظرف را درون فریزر بگذارید این کار را ۲ تا ۳ بار تکرار کنید ، این کار باعث میشود بستنی
خامه ای بدست بیارید. بعد از چند بار تکرار کردن این کار ظرف بستنی را از فریزر خارج کنید و از این بستنی خوشمزه ی خامه ای و سردی که درست کردید لذت ببرید.
منبع: تهران کالا