مواد لازم شیرینی گردویی
- زرده تخم مرغ:4 عدد بزرگ
- شکر :½ پیمانه
- وانیل :¼ قاشق چایخوری
- گردو :½ 3 پیمانه خرد شده
- رنده پوست لیمو:¼ قاشق چایخوری ( پوست 1 لیمو)
- در شیکفود همراه ما باشید
طرز تهیه شیرینی گردویی
ابتدا تخم مرغ ها را بشکنید و زرده و سفیده را در دو ظرف جداگانه بریزید، شکر را به زرده افزوده و با هم زن برقی خوب بزنید تا سفید و کشدار شود.
درادامه گردو، رنده پوست لیمو و وانیل را افزوده و مواد را هم بزنید تا مخلوط شوند. فر را با دمای 160 درجه روشن کرده و سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و چرب نمایید.
با یک قاشق از مایه شیرینی بردارید و با فاصله داخل سینی بریزید، سینی را برای 10 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی ها پخته و برشته شوند.
نکات تکمیلی در مورد شیرینی گردویی
شیرینی گردویی جزو کیک و شیرینی - شیرینی عید نوروز میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
شیرینی گردویی را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .
منبع: نمناک