مواد لازم :
نخود سبز : ۱ پیمانه
سینه مرغ : حدود۲۵۰ گرم
فلفل های دلمه ای رنگی نگینی : ۱ عدد
سیر خرد شده : ۵ حبه
قارچ تفت داده شده : ۱ پیمانه
کنسرو ذرت : ۱ پیمانه
برنج آبکش : ۴ پیمانه
آویشن یا ادویه کاری : به میزان لازم
نمک، فلفل : به میزان لازم
زعفران : به میزان لازم
طرز تهیه :
مرغ ها را جدا می پزیم و سرخ می کنیم ( قبل از پخت، مرغ ها را ۲ ساعت در روغن زیتون کمی جعفری خرد شده، نمک، فلفل، زعفران و آب لیمو مزه دار می کنیم) بعد فلفل های رنگی، قارچ، نخود فرنگی، ذرت، سیرو پیاز را جدا جدا سرخ می کنیم، در انتها همه را با هم مخلوط کرده. برنج را آبکش و این مواد را لابه لای برنج می ریزیم و در آخر زعفران را اضافه کرده و میگذاریم دم بکشد.
طرز تهیه “قیمه نثار” با هر نکات و ترفندی که لازم دارید
طرز تهیه خیارشور خانگی خوشمزه + نکات طلایی
طرز تهیه صدف خامه ای با ماهی تن و اسفناج
طرز تهیه اسنک مرغ خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه تیرامیسو اصل ایتالیایی
آموزش طرز تهیه چلوگوشت ساده مجلسی و رستورانی خوشمزه
منبع:میهن بلاگ